reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałam zatestowac rano ale malpiszon mnie uprzedził. Także zaczynam nowy cykl z nowymi nadziejami.

W tym cyklu wprowadzam inofem. Będę kontynuować branie wiesiołka i femibionu. No i od poniedziałku koncentruje się na diecie. Urlop nie służy zdecydowanie mojej sylwetce [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia w kolejnym cyklu ja po urlopie 1,5tyg na plusie tylko 5kg hehe grill w dupsko wlazł

reklama
Ja dzisiaj na owu 1 kreska wczoraj były 2 tłuste i rano podniosła się temp o 0,3 stopnia. Wczoraj seksy były dzisiaj nie da rady. Myślicie że wczoraj wystarczy? Dodam że tylko dzisiaj nie będzie. Wcześniej były przez tydzień codziennie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie owu w poniedziałek a bobosexy w poniedziałek rano i wieczorem później dopiero w środę. Także zobaczymy czy to wystarczy.

Witam w piękny słoneczny wekeend8-)
test ow odrazu piękne tluste krechy tylko cholernego śluzu brak!!zawsze go jest a teraz nic ,któraś napisała że nie zawsze ma być ? dziś gadałam ze swoim ginem niestety nie potwierdził ,jesli nie ma warunków by plemniki poczekały na jajeczko tu mowa o śluzie to jego zdaniem nie ma szans na ciążę także pewnie cykl stracony ,zapisana jestem za miesiąc
Moja znajoma właśnie z braku śluzu ma piękną córcię z in vitro:wink: ale w momencie kiedy to było nie interesowałam się echh a szkoda może bym miała więcej pojęcia
Do tej pory było go dużo wiedziałam że to dni płodne pojawia się mniejwięcej kaźdego miesiaca o tej samej porze a w tym od skończenia @sucho

Tanika ja miałam saharę jak nigdy i spójrz na suwaczek. To, że nie ma śluzu na wkładce nie oznacza że nie masz go w sobie, tylko się nie wydostaje. Trzymam kciuki[/QUOTE
kolekcjonerka dzięki za słowa otuchy ,
sucho nawet wewnątrz
nigdy nie miałam śluzu na wkładkach ,ale od ponad 20lat go czuję w okresie płodności, a ostatnie pół roku coraz mniej widocznie wiek powoli robi swoje pozostaje ponownie profil hormonalny zrobić
poprzedni z przed 7miesięcy był na granicy normy z powodu objawów przedmenopauzy

reklama
A zauwazylas przez 3 dni obnizenie temp?? Mam na mysli zagniezdzenie....zauwazylas jakis spadek z racji tego, ze mierzysz [emoji4]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Carmen, nie wyłapałam zagnieżdżenia, zero śladów w sluzie i temp. Nie mogę sugerować się temp bo mierzyłam ją po wstaniu z łóżka i jak sobie przypomniałam o niej ;) ale mierzyłam codziennie biorąc pod uwagę fakt, że jest zakłamana. Utrzymywała się cały czas pow 37 np 37,2 37,4. Sprawdzałam czy spada i czy @ idzie bo miałam wszystkie objawy na @ :). To był 1 cykl więc nie wariowalam jeszcze dałam sobie czas :) Temperatura nie spadła i nadal czasami mierzę w ciągu dnia i jest ok 37,2.
4 dni przed @ test owu wyszedł mi pozytywny a 3 dni przed @ test ciazowy cień cienia :)

Do góry