reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałam zatestowac rano ale malpiszon mnie uprzedził. Także zaczynam nowy cykl z nowymi nadziejami.

W tym cyklu wprowadzam inofem. Będę kontynuować branie wiesiołka i femibionu. No i od poniedziałku koncentruje się na diecie. Urlop nie służy zdecydowanie mojej sylwetce [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia w kolejnym cyklu ja po urlopie 1,5tyg na plusie tylko 5kg hehe grill w dupsko wlazł

reklama
Ja dzisiaj na owu 1 kreska wczoraj były 2 tłuste i rano podniosła się temp o 0,3 stopnia. Wczoraj seksy były dzisiaj nie da rady. Myślicie że wczoraj wystarczy? Dodam że tylko dzisiaj nie będzie. Wcześniej były przez tydzień codziennie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie owu w poniedziałek a bobosexy w poniedziałek rano i wieczorem później dopiero w środę. Także zobaczymy czy to wystarczy.

Witam w piękny słoneczny wekeend8-)
test ow odrazu piękne tluste krechy tylko cholernego śluzu brak!!zawsze go jest a teraz nic ,któraś napisała że nie zawsze ma być ? dziś gadałam ze swoim ginem niestety nie potwierdził ,jesli nie ma warunków by plemniki poczekały na jajeczko tu mowa o śluzie to jego zdaniem nie ma szans na ciążę także pewnie cykl stracony ,zapisana jestem za miesiąc
Moja znajoma właśnie z braku śluzu ma piękną córcię z in vitro:wink: ale w momencie kiedy to było nie interesowałam się echh a szkoda może bym miała więcej pojęcia
Do tej pory było go dużo wiedziałam że to dni płodne pojawia się mniejwięcej kaźdego miesiaca o tej samej porze a w tym od skończenia @sucho

Tanika ja miałam saharę jak nigdy i spójrz na suwaczek. To, że nie ma śluzu na wkładce nie oznacza że nie masz go w sobie, tylko się nie wydostaje. Trzymam kciuki[/QUOTE
kolekcjonerka dzięki za słowa otuchy ,
sucho nawet wewnątrz
nigdy nie miałam śluzu na wkładkach ,ale od ponad 20lat go czuję w okresie płodności, a ostatnie pół roku coraz mniej widocznie wiek powoli robi swoje pozostaje ponownie profil hormonalny zrobić
poprzedni z przed 7miesięcy był na granicy normy z powodu objawów przedmenopauzy

reklama
A zauwazylas przez 3 dni obnizenie temp?? Mam na mysli zagniezdzenie....zauwazylas jakis spadek z racji tego, ze mierzysz [emoji4]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Carmen, nie wyłapałam zagnieżdżenia, zero śladów w sluzie i temp. Nie mogę sugerować się temp bo mierzyłam ją po wstaniu z łóżka i jak sobie przypomniałam o niej ;) ale mierzyłam codziennie biorąc pod uwagę fakt, że jest zakłamana. Utrzymywała się cały czas pow 37 np 37,2 37,4. Sprawdzałam czy spada i czy @ idzie bo miałam wszystkie objawy na @ :). To był 1 cykl więc nie wariowalam jeszcze dałam sobie czas :) Temperatura nie spadła i nadal czasami mierzę w ciągu dnia i jest ok 37,2.
4 dni przed @ test owu wyszedł mi pozytywny a 3 dni przed @ test ciazowy cień cienia :)

Do góry