reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałam zatestowac rano ale malpiszon mnie uprzedził. Także zaczynam nowy cykl z nowymi nadziejami.

W tym cyklu wprowadzam inofem. Będę kontynuować branie wiesiołka i femibionu. No i od poniedziałku koncentruje się na diecie. Urlop nie służy zdecydowanie mojej sylwetce [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak wakacje pyszne jedzonko, słodycze i obijanie nigdy nie działa dobrze na nasze brzuszki. Trzymam kciuki żeby to był dla Ciebie szczęśliwy cykl.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
rano zrobiłam 1- test owulacyjny była jedna kreska po chwili, teraz po paru godzinach patrze i widać taki ledwo widoczny zarys drugiej kreski :) a moze to tylko złudzenie bo trzeba sie strasznie wpatrzec. jajeczkowanie mam dopiero w srode miec

rano zrobiłam 1- test owulacyjny była jedna kreska po chwili, teraz po paru godzinach patrze i widać taki ledwo widoczny zarys drugiej kreski :) a moze to tylko złudzenie bo trzeba sie strasznie wpatrzec. jajeczkowanie mam dopiero w srode miec
Ja robiłam dwa razy dziennie testy owulacyjne o 12 i o 19. Zaczęłam o 8dc a pozytywny wyszedł mi 14dc. Wtedy zrobiłam aż 3. O 12 14 i 19. 15dc już były jaśniejsze. A 16dc już ledwo widoczna druga. Miałam też monitorowany ten cykl,także liczę na sukces.

Ja dzisiaj na owu 1 kreska wczoraj były 2 tłuste i rano podniosła się temp o 0,3 stopnia. Wczoraj seksy były dzisiaj nie da rady. Myślicie że wczoraj wystarczy? Dodam że tylko dzisiaj nie będzie. Wcześniej były przez tydzień codziennie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny:) teraz musze robic wszystko zeby bylo ok bo w niedziele dopiero 4 tydzien sie skonczy liczac od okresu. Wedlug mnie szybko mi wykrylo ciaze ale mam krotkie cykle, pewnie dlatego.. Z objawow to u mnie praktycznie zaczely sie zaraz po owu.. Klucie z podbrzuchu, bol jak na okres, uczucie pelnosci brzucha i to tak trwalo z tydzien, potem minelo.. Potem nastapily takie uczucia jakbym miala zaraz dostac grype, zimno mi bylo, musialam sie na chwile polozyc zeby przeszlo, potem bol glowy, a ja rzadko miewam bol glowy.. Teraz od tego jeszcze to ze piersi zrobily mi sie wielkie i nabrzmiale i bolaly strasznie, dalej w sumie mam takie uczucie.. Ale to tak jak przed okresem.. Ogolnie to bardzo wsluchiwalam sie w organizm, najbardziej prawdopodobne ciazy to wg mnie mialam te uczucie na grype co mialam bo przy pierwszej ciasy mialam tak samo. Poki co kawa jeszcze mi smakuje:p
anik90, gratuluję :) dbaj o siebie :)

reklama
Do góry