reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałam zatestowac rano ale malpiszon mnie uprzedził. Także zaczynam nowy cykl z nowymi nadziejami.

W tym cyklu wprowadzam inofem. Będę kontynuować branie wiesiołka i femibionu. No i od poniedziałku koncentruje się na diecie. Urlop nie służy zdecydowanie mojej sylwetce [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak wakacje pyszne jedzonko, słodycze i obijanie nigdy nie działa dobrze na nasze brzuszki. Trzymam kciuki żeby to był dla Ciebie szczęśliwy cykl.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
rano zrobiłam 1- test owulacyjny była jedna kreska po chwili, teraz po paru godzinach patrze i widać taki ledwo widoczny zarys drugiej kreski :) a moze to tylko złudzenie bo trzeba sie strasznie wpatrzec. jajeczkowanie mam dopiero w srode miec

rano zrobiłam 1- test owulacyjny była jedna kreska po chwili, teraz po paru godzinach patrze i widać taki ledwo widoczny zarys drugiej kreski :) a moze to tylko złudzenie bo trzeba sie strasznie wpatrzec. jajeczkowanie mam dopiero w srode miec
Ja robiłam dwa razy dziennie testy owulacyjne o 12 i o 19. Zaczęłam o 8dc a pozytywny wyszedł mi 14dc. Wtedy zrobiłam aż 3. O 12 14 i 19. 15dc już były jaśniejsze. A 16dc już ledwo widoczna druga. Miałam też monitorowany ten cykl,także liczę na sukces.

Ja dzisiaj na owu 1 kreska wczoraj były 2 tłuste i rano podniosła się temp o 0,3 stopnia. Wczoraj seksy były dzisiaj nie da rady. Myślicie że wczoraj wystarczy? Dodam że tylko dzisiaj nie będzie. Wcześniej były przez tydzień codziennie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny:) teraz musze robic wszystko zeby bylo ok bo w niedziele dopiero 4 tydzien sie skonczy liczac od okresu. Wedlug mnie szybko mi wykrylo ciaze ale mam krotkie cykle, pewnie dlatego.. Z objawow to u mnie praktycznie zaczely sie zaraz po owu.. Klucie z podbrzuchu, bol jak na okres, uczucie pelnosci brzucha i to tak trwalo z tydzien, potem minelo.. Potem nastapily takie uczucia jakbym miala zaraz dostac grype, zimno mi bylo, musialam sie na chwile polozyc zeby przeszlo, potem bol glowy, a ja rzadko miewam bol glowy.. Teraz od tego jeszcze to ze piersi zrobily mi sie wielkie i nabrzmiale i bolaly strasznie, dalej w sumie mam takie uczucie.. Ale to tak jak przed okresem.. Ogolnie to bardzo wsluchiwalam sie w organizm, najbardziej prawdopodobne ciazy to wg mnie mialam te uczucie na grype co mialam bo przy pierwszej ciasy mialam tak samo. Poki co kawa jeszcze mi smakuje:p
anik90, gratuluję :) dbaj o siebie :)

reklama
Do góry