reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Coś się u mnie ruszyło chyba, nitki brązowego śluzu. To może się @ zaczynać, nie? U mnie zawsze była od razu krew a nie coś takiego, więc chyba zupełnie mi się wszystko pochrzanilo tam w środku.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak ci stwierdził niski poziom progesteronu? Bo słyszałam że badania krwi często dają zaklamany wynik bo progesteron uwalnia się pulsacyjnie a jego poziom w ciągu dnia się zmienia

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam robione badanie krwi w 21dc. No i powiedziałam co się wcześniej działo,że test ciążowy wychodził z jasna druga kreska a po paru dniach przychodziła @. I tak już dwa razy miałam. Teraz znów we wtorek mam badanie na progesteron.

Katka ja działałam z mężem przy nawet słabszej kresce niż miałaś w 13 dc, a dzień późnej już była słabsza, więc chyba się wszczęlilam :-)
Ja dziś miałam wizytę z powodu plamien, narazie nic oprócz pęcherzyka nie widać mimo 5t4d :-/ trochę mi smutno ale gin założyła kartę i Każe przyjść za dwa tygodnie i mam nadzieję że będzie serduszko. Niestety te plamienia są spowodowane oklejaniem się albo kosmowki albo jakiegoś krwiaka,nie wiem czy dobrze zrozumiałam, mam brać luteine i się oszczędzac.
A wam przesyłam moc fluidow i wierzę że się uda, bo musi!! '!:-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry