Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi z kalendarzyka wychodzą dni płodne od dzisiaj do czwartku. Owulacja powinna być wtorek,środa,. (Cykl monitorowany) także działamy a napewno zostaniemy majówkami. Kiedy miałaś ostatnia @?? I jak długie masz cykle ?Ooo extra to u mnie tez by maj wychodzil bo mam miec owu od jutra do czwartku niby. Ja sie urodzilam w maju wiec bym byla przeszczesliwa [emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje! a dokladnie w ktorym tygodniu i dniu jestes? Bylas juz wczesniej u lekarza czy to pierwsza wizyta?Czesc dziewczyny byłam dziś u lekarza 8tc widziałam bijące serduszko i wszystko jest ok.
GratulacjeCzesc dziewczyny byłam dziś u lekarza 8tc widziałam bijące serduszko i wszystko jest ok.
No normalnie identycznie mamyMi z kalendarzyka wychodzą dni płodne od dzisiaj do czwartku. Owulacja powinna być wtorek,środa,. (Cykl monitorowany) także działamy a napewno zostaniemy majówkami. Kiedy miałaś ostatnia @?? I jak długie masz cykle ?
To ja poproszę tego śluzu trochę [emoji6] a jak na moje oko to po tej kresce miałaś w ciągu 24-48 godzin owulkeDziewczyny a odnosnie tej owulacji?!
Jakk to jest Bo ocipialam. Sluzu pelno ze bym mogla sie dzielic [emoji1][emoji1] a testy od wtorku az do dzis negatywne....
Jedyny pozytywny byl w pon..tzn kreska byla jasniejsza od tej kontrolnej ale ladna rozowa. I co ja mam teraz myslec hehe
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk