Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
We wtorek... Ciekawe czy znowu będę musiała czekać 4 godziny.
Staram się. Ale w pustym jaju tez miałam objawy. No nie aż tak silne i piersi mnie nie bolały... Do wtorku niedalekoSałatka spokojnie myśl pozytywnie, pisałaś że masz objawy ciążowe, więc na pewno wszystko jest dobrze.
Dżoł ja miałam ostatnią @ 18.08 i jeśli doszłoby do zapłodnienia w tym cyklu, a mam 29 dniowe to termin porodu byłby na 26 maja. Także na maj szanse z każdym dniem maleją.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No bardzo mi się ta data podoba. Ale za dwa tygodnie będzie wiadomo czy było mi dane[emoji5] już 10 rano przed weselem będę testować.Staram się. Ale w pustym jaju tez miałam objawy. No nie aż tak silne i piersi mnie nie bolały... Do wtorku niedaleko![]()
26 maj-idealny na datę urodzin![]()
Jeśli mi się w tym cyklu uda (owulacje powinnam mieć wtorek,środa) to zalapie się na 30 Maj.A do kiedy musi byc zagniezdzenie zeby sie zalapac na maj? [emoji23][emoji6][emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Byłby to super traf [emoji3]Gdyby u mnie zaskoczyło to miałabym termin 16 maja (jest to dla mnie wyjątkowa data, bo wtedy miałam zapłodnienie i powstał mój synek).W ogóle to uwielbiam maj.