reklama
A jak to jest przy PCOS testy owu wychodzą albo pozytywne cały czas, albo negatywne ...?
Cały czas pozytywne bo LH jest cały czas podwyższone.
Arya
Fanka BB :)
a jak intetsywną miałaś drugą kreskę ? Bo u mnie ciemnieją z każdym dniem .Ja zrobiłam test wczoraj - 8 dpo - wyszły dwie kreski.
a jak intetsywną miałaś drugą kreskę ? Bo u mnie ciemnieją z każdym dniem .
Była jaśniejsza....ale to w sumie 23 dc....więc czego się spodziewać.
Carmen24l
A ja mam pcos i dzis negatywny ... [emoji39]Cały czas pozytywne bo LH jest cały czas podwyższone.
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
kacha10
Jutro czekają mnie zmiany w pracy. Od jutra zaczyna funkcjonować kierownik ciul, w dodatku koleżanka z pracy wzięła zwolnienie do 27 września, druga się wypowiedziała więc ze wszystkim zostałam sama. Będę miała obowiązki swoje i koleżanki i jeszcze ciula na karku i jego durne pomysły.Mam nadzieję, że jestem w ciąży albo za chwilę w nią zajdę.Dziś mam 23 dc, objawów ciążowych brak, od 21 dc pobolewa mnie lekko podbrzusze jak na @, więc do 5 września wszystko się wyjaśni.Czytam już książkę "potęga podświadomości" aby pozytywnie się nastawić, wmawiam sobie że jestem w ciąży ale coś kiepsko mi to wychodzi. Bo moje pesymistyczne myślenie nie chce odejść.
wspolczuje Ci sytuacji w pracy, lekko nie bedzie i zycze bys naprawde szybko zaszla, bo sie wykonczysz w tej pracyJutro czekają mnie zmiany w pracy. Od jutra zaczyna funkcjonować kierownik ciul, w dodatku koleżanka z pracy wzięła zwolnienie do 27 września, druga się wypowiedziała więc ze wszystkim zostałam sama. Będę miała obowiązki swoje i koleżanki i jeszcze ciula na karku i jego durne pomysły.Mam nadzieję, że jestem w ciąży albo za chwilę w nią zajdę.Dziś mam 23 dc, objawów ciążowych brak, od 21 dc pobolewa mnie lekko podbrzusze jak na @, więc do 5 września wszystko się wyjaśni.Czytam już książkę "potęga podświadomości" aby pozytywnie się nastawić, wmawiam sobie że jestem w ciąży ale coś kiepsko mi to wychodzi. Bo moje pesymistyczne myślenie nie chce odejść.
Arya
u mnie owu tak ciemniały aż wyszedł ciążowy cień cienia w 27dc . Więc trzymam kciukia jak intetsywną miałaś drugą kreskę ? Bo u mnie ciemnieją z każdym dniem .
reklama
kacha10
lux mi tu już wszyscy w koło współczują. Jakbym jeszcze miała tego kierownika, którego miałam teraz to jeszcze byłoby ok.Byłoby spokojniej.A tak nie wiadomo co ten jełop będzie wymyślał i jak mi będzie dogryzał.Ale jak tylko zajdę popracuję do 7 tyg. i idę na zwolnienie. Skoro inni mogą to ja też to wykorzystam. Kończę 8 cykl, chyba jestem już bliżej niż dalej co?