Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Z taką oto kolacja czekam na mojego męża bo jak on zje coś pysznego to zawsze zbiera mu się na amory [emoji8]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez zoladek do serca i do wyra hahha [emoji23]Zobacz załącznik 769955
Z taką oto kolacja czekam na mojego męża bo jak on zje coś pysznego to zawsze zbiera mu się na amory [emoji8]
Gdyby nie było tych spięć, byłoby nudno. Czasami to dobre dla związku, takie rozładowanie napięcia. A później można się fajnie godzić. Szkoda że to godzenie nie wypadło Wam w owu[emoji6] może następnym razem się tak złoży [emoji5]Ze staranek dziś nici. Mój wrócił zmęczony i jeszcze się poklucilismy. Chyba mi bardziej na tym zależy niż jemu. Czasem mam go już serdecznie dość spakowalabym rzeczy i uciekła, a następnego dnia znowu jest nam dobrze razem aż do następnego spiecia.