reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Inofem o jak wolisz Inofolic :) jest na wyregulowanie cyklu,j jesli nie masz pcos to tez mozesz pic. Cudow od razu nie zdziala ale i tez nie zaszkodzi , ja ci powiem szczerze , ze jak zaczelam go pic to juz czulam klucie jajnikow, nie wiem czy cos sie ruszylo czy jak ale pokladam w nim wielkie nadzieje. Najwazniejsze zeby @ byl regularny a jak on sie ureguluje to i moze owulacja nastapi. Poczytaj opinie na temat inofolicu na google. Wydaje mi sie ze nie jest najgorszy
Aha Inofolic kosztuje b.duzo za to Inofem jest duzo tanszy ale maja takie same dzialanie.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Inofem o jak wolisz Inofolic :) jest na wyregulowanie cyklu,j jesli nie masz pcos to tez mozesz pic. Cudow od razu nie zdziala ale i tez nie zaszkodzi , ja ci powiem szczerze , ze jak zaczelam go pic to juz czulam klucie jajnikow, nie wiem czy cos sie ruszylo czy jak ale pokladam w nim wielkie nadzieje. Najwazniejsze zeby @ byl regularny a jak on sie ureguluje to i moze owulacja nastapi. Poczytaj opinie na temat inofolicu na google. Wydaje mi sie ze nie jest najgorszy
Aha Inofolic kosztuje b.duzo za to Inofem jest duzo tanszy ale maja takie same dzialanie.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Dziękuję za odpowiedź. Chyba spróbuję.

Nosz kur.... czy u mnie nigdy nie może być łatwo? O zachodzeniu w ciążę nawet nie mówię... jak już pisałam jesteśmy w drodze do Polski. Ujechalismy że 400 km i auto nam się zepsuło. Konkretnie 5 bieg w skrzyni biegów. Więc wleczemy się autostradą 100 km/h. Wezwalismy mechanika z ADAC ale powiedział że możemy jechać ale na 4 biegu. Jeszcze 700 km. Mam nadzieję że dojedziemy jakoś...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Czesc:) Asia gratuluje pięknej kreseczki:) siwa wiem jak to się jedzie... My kiedys jechaliśmy cala drogę na 4 biegu (ok 1000 km), nie można bylo zmienić na inny bieg...
Trzymam za Was dziewczyny kciuki mocnooo...

Tak ogólnie to dobrze. Nic mnie nie boli juz. Dalej plamie ale od poczatku tygodnia na czekoladowo... Ale juz dzis malutko. Oszczędzam sie. I nastawiam swoja głowę na to ze się nie uda donosić ciąży... Niby lekarz mowil ze wszystko ok ale ja nie wierze.. Nie chcial mi dać żadnych tabletek na podtrzymanie... Do mojego lekarza od poczatku tygodnia nie moge się dodzwonić... A u zanikly mi objawy. No oprócz delikatnego bólu piersi...

asia669- Gratuluję ! :)
siwa84 - nie ma to jak złośliwość rzeczy martwych, w dodatku w najmniej oczekiwanym momencie :( Współczuję, jeździjcie powolutku.
-----
A ja dzisiaj w żałobie :o Przegapiłam wczoraj starania a dzisiaj wypada owu ... ot i po ptokach! :o:zawstydzona/y::ninja2::o Why, oh why ?!? :errr::crazy:
images.png

Idę po winko w takim razie :D

Załączniki

• images.png
    images.png
    4,7 KB · Wyświetleń: 273
Tak ogólnie to dobrze. Nic mnie nie boli juz. Dalej plamie ale od poczatku tygodnia na czekoladowo... Ale juz dzis malutko. Oszczędzam sie. I nastawiam swoja głowę na to ze się nie uda donosić ciąży... Niby lekarz mowil ze wszystko ok ale ja nie wierze.. Nie chcial mi dać żadnych tabletek na podtrzymanie... Do mojego lekarza od poczatku tygodnia nie moge się dodzwonić... A u zanikly mi objawy. No oprócz delikatnego bólu piersi...
A może spróbuje podejść do innego lekarza żeby przepisał Ci coś na podtrzymanie? I myśl pozytywnie. Ja plamilam do 4 miesiąca raz bardziej raz mniej czasem zdarzało się dzień lub dwa cisz, raz w tygodniu wizyta u gina, dużo leżenia. Gdy myślałam że już jest dobrze w 6 miesiącu zaczęła mi się skracać szyjka i znowu to samo leżenie plackiem. Ale dzis mam synka więc głową do góry i myśl pozytywnie

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A może spróbuje podejść do innego lekarza żeby przepisał Ci coś na podtrzymanie? I myśl pozytywnie. Ja plamilam do 4 miesiąca raz bardziej raz mniej czasem zdarzało się dzień lub dwa cisz, raz w tygodniu wizyta u gina, dużo leżenia. Gdy myślałam że już jest dobrze w 6 miesiącu zaczęła mi się skracać szyjka i znowu to samo leżenie plackiem. Ale dzis mam synka więc głową do góry i myśl pozytywnie

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Musze czekać przynajmniej do wtorku bo dopiero wracamy do domu... Ja tez w szczęśliwej ciąży plamilam ale nie tak... Plamilam czysta krwią a teraz tak na czekoladowo... Nie wiem o co chodzi... W pon znowu będę próbowała dodzwonić sie do mojego lekarza i spytam o to plamienie...

Do góry