Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam problemy z kregoslupem, u nas to rodzinneah..takie buty, boroczka :*
ja nigdy nie mialam, teraz w okresie owulacji chodzilam jak kaleka przez 3 dni i dzisiaj mnie znowu zlapalo :-|
ja tak robieZawsze można wziąć receptę i jej nie wykupić![]()
Wyglada to tak: nagle czuje, ze cos mi leci i to duzo, na tyle aby przemoczylo majty i spodnie. To jednorazowy incydent. Potem kilka dni plamie ale malutko, na wkladce kilka kropelek na caly dzien.Ja miałam różne na początku, ale potem głównie andepin, z jakiej to Her grupy to się az tak nie znam ;o
A to duże krwawienia? Może jakaś nadzerka?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No co Ty nikt chyba tak nie myśli. Mnie bo denerwuje jak ktoś mówi że ciąża to nie choroba i powinno się pracować. Ciąża to stan wyjątkowy i jak to mój gin powiedział organizm kobiety pracuje wtedy jak rajdowka na wyscigach. Samopoczucie bywa różne a zdrowie matki i dziecka jest najważniejsze.no wlasnie jedna z nich jest taka ze sie pyta od razu czy piszemy
mam nadzieje, ze nie macie mnie za jakąs leserkę :-( ... glupio mi, jestem osoba ktora nie lubi sciemniac...ale zrobie to dla dobra dzidziusia![]()
no moj organizm juz wysyla sygnaly,ze pora przystopowac, jeszcze kilka dni i l4, marze o tymNo co Ty nikt chyba tak nie myśli. Mnie bo denerwuje jak ktoś mówi że ciąża to nie choroba i powinno się pracować. Ciąża to stan wyjątkowy i jak to mój gin powiedział organizm kobiety pracuje wtedy jak rajdowka na wyscigach. Samopoczucie bywa różne a zdrowie matki i dziecka jest najważniejsze.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
ludzie mysla, ze ciaza to lekki stan i mozna robic to co zawsze, nieprawda! ja widze po sobie, jak juz leci 6 miesiac a ja po prostu szybko sie mecze i spiaca ciagle jestemMoim zdaniem to jest każdego indywidualna sprawa. Zwolnienie w trakcie ciąży każdej kobiecie się należy i jeżeli musi lub chce niech korzysta. Takie jest moje zdanie ale gadania w pracy nigdy się nie uniknie. Moja szwagierka poszła w 9 tyg na zwolnienie i też usłyszałam że mogła jeszcze trochę popracować (nocna zmiana na produkcji) 3 tyg później straciła ciążę. Zawiść ludzka nie zna granic...
Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 22tc i nikt nie wiedział o ciąży ale to dla tego że dobrze się czułam, nie miałam żadnych objawów, miałam 20 lat no i musiałam tak. Na zwolnienie też poszłam bo już mogłam i lekarz mi kazał. W drugiej ciąży brałabym od razu zwolnienie bo tak się czułam a jeżeli teraz mi się uda to zobaczymy ale certolić się nie będęludzie mysla, ze ciaza to lekki stan i mozna robic to co zawsze, nieprawda! ja widze po sobie, jak juz leci 6 miesiac a ja po prostu szybko sie mecze i spiaca ciagle jestem
ja juz czekam na l4, bo czuje, ze nie dam rady dluzej, mecza mnie dojazdyJa w pierwszej ciąży pracowałam do 22tc i nikt nie wiedział o ciąży ale to dla tego że dobrze się czułam, nie miałam żadnych objawów, miałam 20 lat no i musiałam tak. Na zwolnienie też poszłam bo już mogłam i lekarz mi kazał. W drugiej ciąży brałabym od razu zwolnienie bo tak się czułam a jeżeli teraz mi się uda to zobaczymy ale certolić się nie będę![]()