reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O, to nie wiedziałam o takich praktykach, mnie się zawsze sami pytali czy chce l4, pewnie zależy od człowieka.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
no wlasnie jedna z nich jest taka ze sie pyta od razu czy piszemy :-D

mam nadzieje, ze nie macie mnie za jakąs leserkę :-( ... glupio mi, jestem osoba ktora nie lubi sciemniac...ale zrobie to dla dobra dzidziusia :(

reklama
katar ciazowy, ale numer :D no ja dostalam kataru zaraz po powrocie do pracy, siedzialam po 1,5 godziny rano i 1,5 godziny popoludniu na dyżurze w przeciagu i sie dosluzylam mimo ze pilam ciepla herbate i mialam kurtke ;/ do tego dzieciaczki stesknione musialy sie pryztulic i masz babo placek, a naprawde straalam sie unikać.
zobacze ktora lekarka jutro bedzie...mam dwie, jedna jest taka ktorej lepiej nie mowic, a druga wyrozumiala i naprawde sympatyczna :-) jest kjeszcze trzecia, ale ta to nie wiem skad sie urwala :D:D:D:D
a maz mnie popiera, jestem spokojna :-)

dziewczyny tez mialyscie na poczatku ciazy tak, ze jak siedzialyscie to bolaly Was krzyze? :-|
od samego poczatku ciazy nos zapchany, zawalony na calego, alergii brak na cokolwiek i lece do rodzinnej i zalecila leki na katar dla ciezarnej, nie pomogly, wrocilam do niej i mowie ze nadal sie mecze i co slysze? ze mam katar ciazowy :D zrobilam duze oczy i co dalej? poczytalam troche i sie okazalo, ze jest cos takiego
Link do: Katar hormonalny - Mamy z Canpolu radzą - Canpol

o dziekuje, zaraz sobie poczytam :-) ja pierdziele, nie umiem usiedziec na dupsku ;-/ tak mnie nawalaja krzyze ze masakra, w sensie nie bola ale ten dyskomfort takie yh....jakby zdretwiale -.-
i moj kochany braciszek kopcacy smierdzacymi papierochami o dzizas zabije!!!!!!!

o dziekuje, zaraz sobie poczytam :-) ja pierdziele, nie umiem usiedziec na dupsku ;-/ tak mnie nawalaja krzyze ze masakra, w sensie nie bola ale ten dyskomfort takie yh....jakby zdretwiale -.-
i moj kochany braciszek kopcacy smierdzacymi papierochami o dzizas zabije!!!!!!!
mnie bola dzis, im wyzej jestem w ciazy tym bardzije bola

reklama
Do góry