reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dalej jeszcze do konca nie moge w to uwierzyc, po tak dlugich staraniach....chyba dopiero jak przejdzie termin @ bede sie cieszyc na 100%, ...myslalam isc do gina ale moj akurat ma urlop :( i nie mam jak sie upewnic....

reklama
5870124_Zdjcie0988.jpg

Dziewczyny tak jak obiecałam wczoraj wrzucam zdjecie moich testów, pierwszy robilam na8 dni przed spodziewana @, a drugi na 4 dni, zostalo mi jeszcze 3 dni do spodziewanej @, co myslicie?

Lo rajciu :) gratuluje :) [emoji7][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Magda 32 lata, @ 19.08, dzieci brak, a staramy się ok 4 lat z tym że w maju 2012 byłam w cp i jestem po usunięciu prawego jajowodu. Więc chyba liczymy że staramy się od 27 cykli. To wszystko?
Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, jest komplet :)

5870124_Zdjcie0988.jpg

Dziewczyny tak jak obiecałam wczoraj wrzucam zdjecie moich testów, pierwszy robilam na8 dni przed spodziewana @, a drugi na 4 dni, zostalo mi jeszcze 3 dni do spodziewanej @, co myslicie?

GRATULACJE! Oczywiscie że to juz pewne :) kreseczka ładnie ciemnieje, ciąża! Zresztą, przenoszę Cię do tabelki Udało się, więc już posprzątane ;)
Podaj tylko reszte danych (jesli chcesz) - Imię, wiek, który to był cykl starań, i które to będzie dzidzio. :)

reklama
5870124_Zdjcie0988.jpg

Gratuluje !!!! Bardzo szybko testy ciąże wykryły [emoji4]super !! Dziewczyny a poradzcie mi 20 lipca poroniłam w 5 tc jeszcze nie miałam @ no niby dzis ma przyjść bo dzis wypada 28 dc ale może po poronieniu mi się cykle wydłużyły czy coś chociaż ja zawsze miałam w miarę regularne 28-29 dc hmmm piersi mi urosły , wrażliwe są ale pewnie się wkręcam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry