reklama
agnesis
Fanka BB :)
Nie Nessi na pewno bylo juz kolo 8-9 dnia....a testy podobno moga wykazac ciaze juz po 6 dniach od zaplodnienia...
Ale hormon jest wydzielane dopiero po zagniezdzeniu, a ono może nastąpić między 4 a 12 dniem po zaplodnieniu tak więc ciąża 2-4 dniowa wykrył test
Paraplu
Dziewczyny tak jak obiecałam wczoraj wrzucam zdjecie moich testów, pierwszy robilam na8 dni przed spodziewana @, a drugi na 4 dni, zostalo mi jeszcze 3 dni do spodziewanej @, co myslicie?
Lo rajciu gratuluje [emoji7][emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oluska88
Ja tak właśnie myślę. Też taka kreseczke miałam tylko 6 dni po terminie @ i była zdrowa ciąża [emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpuszczalna
anulka_p
Gratulacje[emoji4] [emoji255] Porządna ta krecha jak na 8 dni przed @ [emoji4] Super !!! [emoji4]
Dziewczyny tak jak obiecałam wczoraj wrzucam zdjecie moich testów, pierwszy robilam na8 dni przed spodziewana @, a drugi na 4 dni, zostalo mi jeszcze 3 dni do spodziewanej @, co myslicie?
bertha
Tak, jest kompletMagda 32 lata, @ 19.08, dzieci brak, a staramy się ok 4 lat z tym że w maju 2012 byłam w cp i jestem po usunięciu prawego jajowodu. Więc chyba liczymy że staramy się od 27 cykli. To wszystko?
Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom
GRATULACJE! Oczywiscie że to juz pewne kreseczka ładnie ciemnieje, ciąża! Zresztą, przenoszę Cię do tabelki Udało się, więc już posprzątane
Podaj tylko reszte danych (jesli chcesz) - Imię, wiek, który to był cykl starań, i które to będzie dzidzio.
reklama
anitam78
Zaciekawiona BB
Gratuluje !!!! Bardzo szybko testy ciąże wykryły [emoji4]super !! Dziewczyny a poradzcie mi 20 lipca poroniłam w 5 tc jeszcze nie miałam @ no niby dzis ma przyjść bo dzis wypada 28 dc ale może po poronieniu mi się cykle wydłużyły czy coś chociaż ja zawsze miałam w miarę regularne 28-29 dc hmmm piersi mi urosły , wrażliwe są ale pewnie się wkręcam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom