reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dalej jeszcze do konca nie moge w to uwierzyc, po tak dlugich staraniach....chyba dopiero jak przejdzie termin @ bede sie cieszyc na 100%, ...myslalam isc do gina ale moj akurat ma urlop :( i nie mam jak sie upewnic....

reklama
5870124_Zdjcie0988.jpg

Dziewczyny tak jak obiecałam wczoraj wrzucam zdjecie moich testów, pierwszy robilam na8 dni przed spodziewana @, a drugi na 4 dni, zostalo mi jeszcze 3 dni do spodziewanej @, co myslicie?

Lo rajciu :) gratuluje :) [emoji7][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Magda 32 lata, @ 19.08, dzieci brak, a staramy się ok 4 lat z tym że w maju 2012 byłam w cp i jestem po usunięciu prawego jajowodu. Więc chyba liczymy że staramy się od 27 cykli. To wszystko?
Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, jest komplet :)

5870124_Zdjcie0988.jpg

Dziewczyny tak jak obiecałam wczoraj wrzucam zdjecie moich testów, pierwszy robilam na8 dni przed spodziewana @, a drugi na 4 dni, zostalo mi jeszcze 3 dni do spodziewanej @, co myslicie?

GRATULACJE! Oczywiscie że to juz pewne :) kreseczka ładnie ciemnieje, ciąża! Zresztą, przenoszę Cię do tabelki Udało się, więc już posprzątane ;)
Podaj tylko reszte danych (jesli chcesz) - Imię, wiek, który to był cykl starań, i które to będzie dzidzio. :)

reklama
5870124_Zdjcie0988.jpg

Gratuluje !!!! Bardzo szybko testy ciąże wykryły [emoji4]super !! Dziewczyny a poradzcie mi 20 lipca poroniłam w 5 tc jeszcze nie miałam @ no niby dzis ma przyjść bo dzis wypada 28 dc ale może po poronieniu mi się cykle wydłużyły czy coś chociaż ja zawsze miałam w miarę regularne 28-29 dc hmmm piersi mi urosły , wrażliwe są ale pewnie się wkręcam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry