tsh kontroluje, prl rok temu (bo potem mialam dluga przerwe w staraniach) i nic poza tym, mowilam czekam ten rok sie zobaczy, rok uplynal i nastapila przerwaA jakieś badania jeszcze miałaś robione?
Estradiol, lh, fsh? Progesteron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tsh kontroluje, prl rok temu (bo potem mialam dluga przerwe w staraniach) i nic poza tym, mowilam czekam ten rok sie zobaczy, rok uplynal i nastapila przerwaA jakieś badania jeszcze miałaś robione?
Estradiol, lh, fsh? Progesteron?
Kochana, jakie staranka? Ostatni cykl stymulowany, bez odpowiedzi na leki w zwiększonych dawkach... W przyszłym tygodniu mam wizytę u ginki i mam konsultację z innym ginem. Od tego wszystko zależy. Bo na obecną chwilę nie wiem co ma być dalej... Tzw czarna dupa i zero perspektywy.Kurcze dziewczyny jak ja wam wspolczuje tych wszystkich problemów z tarczyca....
Yesenia Ci na górze są bardzo ważni. Każdy z nas ma swojego anioła stróża... Pomogą nam
Lux.. Wiesz teraz 3 cykl ale wczesniej tez próbowała kilka cykli.
Panakotka a u Ciebie hak ida staranka?
Renia po proszę nowy termin @ .
Na moje oko, a oko mam już wprawne, niezbędne są przynajmniej podstawowe badania... Na pewno lekarka powinna Ci zrobić estradiol, lh, fsh, testosteron w 3dc, prolaktynę, estradiol, progesteron w owu+7. Ja bym też amh zrobiła koniecznie. No i absolutna podstawa dla mnie to trójpunktowa krzywa glukozowa i insulinowa. Strasznie dużo nierozpoznanych io i hi jest, a to bardzo przeszkadza w staraniach.tsh kontroluje, prl rok temu (bo potem mialam dluga przerwe w staraniach) i nic poza tym, mowilam czekam ten rok sie zobaczy, rok uplynal i nastapila przerwa
wiem, ze troche badan mnie czkea, najpierw chce sprawdzic prl czy nie jest za wysoka i od tego zaczac, potem niech juz ona mnie kieruje, zeby wykryc przyczyne, bo moze ona jest a moze nie, sama jestem ciekawa co tam sie dziejeNa moje oko, a oko mam już wprawne, niezbędne są przynajmniej podstawowe badania... Na pewno lekarka powinna Ci zrobić estradiol, lh, fsh, testosteron w 3dc, prolaktynę, estradiol, progesteron w owu+7. Ja bym też amh zrobiła koniecznie. No i absolutna podstawa dla mnie to trójpunktowa krzywa glukozowa i insulinowa. Strasznie dużo nierozpoznanych io i hi jest, a to bardzo przeszkadza w staraniach.
Po prostu pamiętaj to, o czym Ci napisałam. A napisałam, bo baaardzo wielu lekarzy nie chce robić badań i leczą na ślepo. Hormony to cały łańcuszek. Wystarczy jedno słabe ogniwo, a wszystko się sypie.wiem, ze troche badan mnie czkea, najpierw chce sprawdzic prl czy nie jest za wysoka i od tego zaczac, potem niech juz ona mnie kieruje, zeby wykryc przyczyne, bo moze ona jest a moze nie, sama jestem ciekawa co tam sie dzieje
wiem, a ta lekarka podobno cudowna kobieta, zna sie na tym co robi, i nie jest droga, bo 130 za wizyte wiec wiem, ze moge do niej isc i nie zdechnac z glodu, licze, ze mi pomoze, ze pokieruje na te badania, ktore sa istotne i ze sie uda..ps jak bylam mlodsza top za zadne skarby nie pomyslala, ze tak ciezko jest zajscPo prostu pamiętaj to, o czym Ci napisałam. A napisałam, bo baaardzo wielu lekarzy nie chce robić badań i leczą na ślepo. Hormony to cały łańcuszek. Wystarczy jedno słabe ogniwo, a wszystko się sypie.
Kochana, to tylko moja troska i dzielenie się doświadczeniem. Gdyby nie chciała Ci zlecać badań, to wiesz o co prosićwiem, a ta lekarka podobno cudowna kobieta, zna sie na tym co robi, i nie jest droga, bo 130 za wizyte wiec wiem, ze moge do niej isc i nie zdechnac z glodu, licze, ze mi pomoze, ze pokieruje na te badania, ktore sa istotne i ze sie uda..ps jak bylam mlodsza top za zadne skarby nie pomyslala, ze tak ciezko jest zajsc
wiem i licze, ze pokieruje mnie tam gdzie trzeba a jesli nie to szukam lekarza, ktory sie fachowo mna zajmieKochana, to tylko moja troska i dzielenie się doświadczeniem. Gdyby nie chciała Ci zlecać badań, to wiesz o co prosić
Bardzo dobrze. Mam nadzieję, że nie będziesz musiała zmieniać lekarza i że babka Cię dobrze poprowadzi.wiem i licze, ze pokieruje mnie tam gdzie trzeba a jesli nie to szukam lekarza, ktory sie fachowo mna zajmie
no sie okaze w majuBardzo dobrze. Mam nadzieję, że nie będziesz musiała zmieniać lekarza i że babka Cię dobrze poprowadzi.