reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kurcze dziewczyny jak ja wam wspolczuje tych wszystkich problemów z tarczyca....

Yesenia Ci na górze są bardzo ważni. Każdy z nas ma swojego anioła stróża... Pomogą nam ;)

Lux.. Wiesz teraz 3 cykl ale wczesniej tez próbowała kilka cykli.

Panakotka a u Ciebie hak ida staranka?

Renia po proszę nowy termin @ .
Kochana, jakie staranka? Ostatni cykl stymulowany, bez odpowiedzi na leki w zwiększonych dawkach... W przyszłym tygodniu mam wizytę u ginki i mam konsultację z innym ginem. Od tego wszystko zależy. Bo na obecną chwilę nie wiem co ma być dalej... Tzw czarna dupa i zero perspektywy.

tsh kontroluje, prl rok temu (bo potem mialam dluga przerwe w staraniach) i nic poza tym, mowilam czekam ten rok sie zobaczy, rok uplynal i nastapila przerwa
Na moje oko, a oko mam już wprawne, niezbędne są przynajmniej podstawowe badania... Na pewno lekarka powinna Ci zrobić estradiol, lh, fsh, testosteron w 3dc, prolaktynę, estradiol, progesteron w owu+7. Ja bym też amh zrobiła koniecznie. No i absolutna podstawa dla mnie to trójpunktowa krzywa glukozowa i insulinowa. Strasznie dużo nierozpoznanych io i hi jest, a to bardzo przeszkadza w staraniach.

Na moje oko, a oko mam już wprawne, niezbędne są przynajmniej podstawowe badania... Na pewno lekarka powinna Ci zrobić estradiol, lh, fsh, testosteron w 3dc, prolaktynę, estradiol, progesteron w owu+7. Ja bym też amh zrobiła koniecznie. No i absolutna podstawa dla mnie to trójpunktowa krzywa glukozowa i insulinowa. Strasznie dużo nierozpoznanych io i hi jest, a to bardzo przeszkadza w staraniach.
wiem, ze troche badan mnie czkea, najpierw chce sprawdzic prl czy nie jest za wysoka i od tego zaczac, potem niech juz ona mnie kieruje, zeby wykryc przyczyne, bo moze ona jest a moze nie, sama jestem ciekawa co tam sie dzieje

wiem, ze troche badan mnie czkea, najpierw chce sprawdzic prl czy nie jest za wysoka i od tego zaczac, potem niech juz ona mnie kieruje, zeby wykryc przyczyne, bo moze ona jest a moze nie, sama jestem ciekawa co tam sie dzieje
Po prostu pamiętaj to, o czym Ci napisałam. A napisałam, bo baaardzo wielu lekarzy nie chce robić badań i leczą na ślepo. Hormony to cały łańcuszek. Wystarczy jedno słabe ogniwo, a wszystko się sypie.

Po prostu pamiętaj to, o czym Ci napisałam. A napisałam, bo baaardzo wielu lekarzy nie chce robić badań i leczą na ślepo. Hormony to cały łańcuszek. Wystarczy jedno słabe ogniwo, a wszystko się sypie.
wiem, a ta lekarka podobno cudowna kobieta, zna sie na tym co robi, i nie jest droga, bo 130 za wizyte wiec wiem, ze moge do niej isc i nie zdechnac z glodu, licze, ze mi pomoze, ze pokieruje na te badania, ktore sa istotne i ze sie uda..ps jak bylam mlodsza top za zadne skarby nie pomyslala, ze tak ciezko jest zajsc :oo:

wiem, a ta lekarka podobno cudowna kobieta, zna sie na tym co robi, i nie jest droga, bo 130 za wizyte wiec wiem, ze moge do niej isc i nie zdechnac z glodu, licze, ze mi pomoze, ze pokieruje na te badania, ktore sa istotne i ze sie uda..ps jak bylam mlodsza top za zadne skarby nie pomyslala, ze tak ciezko jest zajsc :oo:
Kochana, to tylko moja troska :) i dzielenie się doświadczeniem. Gdyby nie chciała Ci zlecać badań, to wiesz o co prosić :)

reklama
Do góry