co tam u Ciebie ?Dziewczyny, wy tak produkujecie te posty, że nie nadążam... Fizycznie nie jestem w stanie Was nadrabiać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co tam u Ciebie ?Dziewczyny, wy tak produkujecie te posty, że nie nadążam... Fizycznie nie jestem w stanie Was nadrabiać!
Ja mam tsh zbite do 0.7 i endokrynolożka jest mega zadowolona. Powiedziała że rewelacyjny, idealny wynik dla staraczkii jak nisko kazal Ci zejsc? bo jeden endo do 1 drugi do 2 i 2,5, roznie mowia
Żyję rozwijam swoje skrzydła i jestem na etapie rozkręcania mojego nowego projektu. I faktycznie pomaga to odciągnąć myśli od problemówco tam u Ciebie ?
ja chce zobaczyc co mi ginka powie o moim tsh, bo mam 2,5, z tym, ze mi ono skacze, raz mniej raz wiecej i przed samym lekarzem chce ja ponownie zbadacPowinno być około 1. Ja zaczęłam od 3,22 spadło na 2, 22 potem tak kislam 2,4 -2-6, po tym spadło pięknie na 1,8 po czym wzrosło na 3,4 a na koniec 4,5 . Mam oczywiście Hashimoto
Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
no i super, powodzenia zyczeŻyję rozwijam swoje skrzydła i jestem na etapie rozkręcania mojego nowego projektu. I faktycznie pomaga to odciągnąć myśli od problemów
Kochana, a miałaś zrobione atpo i atg?ja chce zobaczyc co mi ginka powie o moim tsh, bo mam 2,5, z tym, ze mi ono skacze, raz mniej raz wiecej i przed samym lekarzem chce ja ponownie zbadac
nie, ja mam teraz dopiero trzeci cykl i dopiero czekam na co mnie ginka pokieruje temu do niej ide a co to sa za badania?Kochana, a miałaś zrobione atpo i atg?