PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Nie-dziękujęno i super, powodzenia zycze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie-dziękujęno i super, powodzenia zycze
Przy skaczącym tsh pierwsze co bym zrobiła to właśnie te badania. Są to tzw przeciwciała przeciwtarczycowe. Są obecne np przy Hashimoto.nie, ja mam teraz dopiero trzeci cykl i dopiero czekam na co mnie ginka pokieruje temu do niej ide a co to sa za badania?
ok dobrze wiedziec-jaki jest ich koszt?Przy skaczącym tsh pierwsze co bym zrobiła to właśnie te badania. Są to tzw przeciwciała przeciwtarczycowe. Są obecne np przy Hashimoto.
u mnie tsh ft3i ft4 sa po 20zl wiec tanioJa robiłam, ale nie wiem ile kosztują, bo robiłam pełen pakiet tarczycowy tsh, ft3, ft4, atpo i atg. W pakiecie wychodziło tak, że tsh miałam gratis
No to atpo i atg też powinno być tanie. Ja przed wizytą u ginki jeszcze bym poleciała...Ja robiłam, ale nie wiem ile kosztują, bo robiłam pełen pakiet tarczycowy tsh, ft3, ft4, atpo i atg. W pakiecie wychodziło tak, że tsh miałam gratis
napewno tsh powtorze i prl zrobie, i moze zrobie te pozostale, niech ona to oceniNo to atpo i atg też powinno być tanie. Ja przed wizytą u ginki jeszcze bym poleciała...
A jakieś badania jeszcze miałaś robione?napewno tsh powtorze i prl zrobie, i moze zrobie te pozostale, niech ona to oceni
tak i wtedy wyniki mialam super i prl i tsh bylo w normie, ale praca ciezka byla i na zmiany i czesto owu omijana bo sie mijalismy, a w pierwsza ciaze w 6 cyklu zaszlamKurcze dziewczyny jak ja wam wspolczuje tych wszystkich problemów z tarczyca....
Yesenia Ci na górze są bardzo ważni. Każdy z nas ma swojego anioła stróża... Pomogą nam
Lux.. Wiesz teraz 3 cykl ale wczesniej tez próbowała kilka cykli.
Panakotka a u Ciebie hak ida staranka?
Renia po proszę nowy termin @ .