Wyobrazam sobie jakie to musi byc fajne haha mimo ze dochodzą nowe objawy te ciążowe to i tak są one lepsze od okresu co miesiacno ja juz 20 tygodni bez okresu![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyobrazam sobie jakie to musi byc fajne haha mimo ze dochodzą nowe objawy te ciążowe to i tak są one lepsze od okresu co miesiacno ja juz 20 tygodni bez okresu![]()
Ja ostatnio okresu nie miałam 21 miesięcy i byl to świetny czas. Odkąd wrócił to jest masakra...:-/Wyobrazam sobie jakie to musi byc fajne haha mimo ze dochodzą nowe objawy te ciążowe to i tak są one lepsze od okresu co miesiactutaj chociaż na koniec dostaje sie najlepsza nagrode jaka moze byc[emoji14]
Uuu no po takim czasie ..a masz teraz mocniejsze bóle czy jak ?Ja ostatnio okresu nie miałam 21 miesięcy i byl to świetny czas. Odkąd wrócił to jest masakra...:-/
najcudnowniejsza nagroda!!!!!Wyobrazam sobie jakie to musi byc fajne haha mimo ze dochodzą nowe objawy te ciążowe to i tak są one lepsze od okresu co miesiactutaj chociaż na koniec dostaje sie najlepsza nagrode jaka moze byc[emoji14]
Witam się!
Właśnie wróciliśmy z grochówkiMłody naoglądał się tego co kocha czyli czołgów, wojska i pojazdów
![]()
A ja mam zagwozdkę bo dzisiaj 3 dzień @ i nic nie leci :/ Co jest ....grane... tak krótkiej jeszcze nie miałamOby teraz się tydzień w ratach nie ciągnęła
![]()
Była, była bo wczoraj się lało, że hej ...A moze to nie była @?zrób teścik
![]()
Próbowałam zrobić zdjęcie ale na nim nic nie widać. Pewnie tylko ja to widzęMajka to pokaz nam ten cien cienia moze i my zobaczymy
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Była, była bo wczoraj się lało, że hej ...