reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Silne bóle podbrzusza jak na @ które same za chwilę przechodzą(co chwilę biegam do wc bo mam wrażenie że @ przyszła a Tu nic tylko sporo białego śluzu) spuchniete piekące i bolace piersi, w piątek odstawiłam luteine po ujemnej becie może to przez to?
Wiele dziewczyn pisze o tym, ze właśnie mialy duuuzo bialego sluzu w terminie miesiaczki.. a robilas juz test?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Sylviia a moze na bete bylo jeszcze za szybko?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
To było 12 dni po przytulaniu się z mężem w terminie w którym ginekolog kazał, (ale przytulalismy się też dwa dni później-jeżeli wtedy zaskoczylam to beta byłaby robiona 10 dni po więc chyba też nie za szybko) w 27 dc, a cykle mam 32 dniowe. Chyba zaraz po test pójdę :p

reklama
Czesc dziewczyny kilka dni mnie tu nie było hmm ciągle śpię i mam jakiś katar ... czekam z niecierpliwością na czwartek bo wtedy idę DO lekarza i mam nadzieję ze potwierdzi on te dwie kreski na tescie :) trzymam kciuki żeby każdej z was się udało

Do góry