reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Próbowałam zrobić zdjęcie ale na nim nic nie widać. Pewnie tylko ja to widzę :( Prześlijcie mi jakiś test bo zwariuję! hihihi Gdybym chociaż już plamiła nie robiłabym sobie nadziei a tu nic. Uwielbiam czekać...

Wstawiaj zdjęcie, tez z chęcią zerkniemy ;) mam nadzieje, ze się nie doczekasz @ ;) spotkamy się na kwietniowkach ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wstawiaj zdjęcie, tez z chęcią zerkniemy ;) mam nadzieje, ze się nie doczekasz @ ;) spotkamy się na kwietniowkach ;)

Nic tam nie widać tylko na żywo pod światło :( Gdybym miała powtórzyłabym go jutro z rana a tak dopiero w środę, do tej pory stracę wszystkie paznokcie :(
Ehhh no i chyba @ przyszła :/ póki co brązowe plamienie...
Brązowe plamienie to jeszcze nie okres!

Agnesis jak tam byłaś u prawnika?jak w pracy?
A ja mam ostatnio pecha.W środę robiłam przeswietlenie zęba, mam przetoke i muszę robić ponowne leczenie kanałowe,przez 3 dni wydzwanialam po dentystach, zastanawiam sie czy leczyc czy wyrwac, umówiłam się do dwoch- we wtorek i środę.Stwierdziłam skoro mam urlop do konca tego tyg. to zacznę to robic.A wczoraj wieczorem zaczela mi wychodziC opryszczka pod nosem,w dodatku mam zielony katar od paru dni i o dentyście chyba mogę zapomnieć.Wyczytałam w necie ze dentysta z opryszczka nie przyjmuje.Biorę heviran ale pare dni mi zejdzie.A na nastepny weekend wychodza mi dni plodne.Moja dentystka mowila ze moge sie starac i leczyc zab kanalowo ale te starania coś kiepsko widzę.Kurcze niech mnie juz ten pech opuści.Mam dość tego miesiaca, codziennie coś.Jeszcze w tamtym tygodniu młody dawał czadu w przedszkolu i prawie codziennie wysluchiwalam na jego temat.

smiejcie sie, ale dzisiaj przypada termin mojei j @ i z glupoty zrobilam jeszcze jeden test...mimo ze mam juz bete ^^" ale musialam...upewnic sie ze wciaz sa te dwie kreski bo ostatnim razem trzeci test to juz ledwo ledwo... :(
sa! i to porzadne uff...jutro na bete i w srde wyniki takze majka_km6 do srody razem stracimy wszystkie paznokcie, ale bedzie dobrze :-) musi byc :*:*
Agatix, a Ty kiedy wybierasz sie do lekarza czy cos? :) mam nadzieje, ze wszystkim nam sie uda :)

smiejcie sie, ale dzisiaj przypada termin mojei j @ i z glupoty zrobilam jeszcze jeden test...mimo ze mam juz bete ^^" ale musialam...upewnic sie ze wciaz sa te dwie kreski bo ostatnim razem trzeci test to juz ledwo ledwo... :(
sa! i to porzadne uff...jutro na bete i w srde wyniki takze majka_km6 do srody razem stracimy wszystkie paznokcie, ale bedzie dobrze :-) musi byc :*:*
Agatix, a Ty kiedy wybierasz sie do lekarza czy cos? :) mam nadzieje, ze wszystkim nam sie uda :)
Troszkę mnie wsparłaś na duchu choć u mnie marniejsze szanse. Trzymam kciuki!

Hej czytam Was od jakiegoś czasu ale jakiś tak nie było okazji żeby napisać chętnie dołącze do Was dziewczyny niecały miesiąc temu poroniłam ale zaczęliśmy się starać od razu niby @ ma przyjść w środę ale po tym poronieniu to pewnie się wszystko poprzestawiało ... a dzis mnie strasznie brzuch boli masakra normalnie nospe forte biorę i nic nie pomaga [emoji853]

Hej czytam Was od jakiegoś czasu ale jakiś tak nie było okazji żeby napisać chętnie dołącze do Was dziewczyny niecały miesiąc temu poroniłam ale zaczęliśmy się starać od razu niby @ ma przyjść w środę ale po tym poronieniu to pewnie się wszystko poprzestawiało ... a dzis mnie strasznie brzuch boli masakra normalnie nospe forte biorę i nic nie pomaga [emoji853]

Hejka witam się i Ja! Głowa do góry i również czekasz do środy na rozwój zdarzeń ;)

reklama
Kacha no czekam aż dostanę do ręki to wypowiedzenie, bo przyjąć je i tak muszę i tak, a później już tylko wniosek do sądu.
Nie chce o tym na razie myśleć i się nakręcać, bo ja nerwowa kobieta jestem ;)

Do góry