reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bu uuu nie uda mi się dzisiaj nigdzie zrobić tej bety :-(
Zaczynam się denerwować, ciągle mam takie pobolewania jak w trakcie miesiaczki ale napadowe, nie ciągle.
Mam nadzieje ze to dobry objaw :D
Polecę jutro po pracy jest takie jedno miejsce gdzie pobierają krew do 17..
Masakra, u mnie leniwy dzień się zapowiada coś czuje, gotuje ogórkową :-) tak mi się zachciało ze mmmmm

reklama
Bu uuu nie uda mi się dzisiaj nigdzie zrobić tej bety :-(
Zaczynam się denerwować, ciągle mam takie pobolewania jak w trakcie miesiaczki ale napadowe, nie ciągle.
Mam nadzieje ze to dobry objaw :D
Polecę jutro po pracy jest takie jedno miejsce gdzie pobierają krew do 17..
Masakra, u mnie leniwy dzień się zapowiada coś czuje, gotuje ogórkową :-) tak mi się zachciało ze mmmmm
Spokojnie, to pobolewanie jest normalne. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Jest go w sumie mniej niż przez ostatnie 4 dni :errr: ale jest :d
Jakie macie plany na dziś ? Ja może jednak wyciągnę mojego do swierklanca na trawkę albo coś ;)
Nie chce mi się siedzieć w domu...z moim zasyfionym bratem :crazy:

Kasiu to ja jak zaszlam to normalnie mnie bolal brzuch i mialam biegunke jak na kazdy okres i zobacz leci juz 22 tydzien :)
Mnie to bieguna akurat dopada w drugi dzien okresu [emoji23] nic tylko najchetniej spedzilabym ten dzien na kibelku :D a tak z przyjemniejszych rzeczy to jako rodzinna taxowka jade z mlodszym bratem na trening, pozniej z moim K cos porobimy mam nadzieje ciekawego bo ładna pogoda a wieczorkiem wiadomo :D ciąg dalszy przyjemnej części staranek:D miłego dzionka wam życze ![emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wczoraj bolało mnie podbrzusze i czułam takie dziwne kłucie, a na wkładce zauważyłam brazowawy śluz... Myślałam że zaraz w takim razie @ przyjdzie przedwczesnie bo termin mam na jutro a Tu nic o_O
Tak sobie wkręcam że to może było zagniezdzenie zarodka Ale to raczej nie możliwe żeby to mu tyle czasu zajęło?? Ginekolog kazała się przytulać 29 i 31 lipca Ale przytulalismy się też 2 sierpnia, 3 sierpnia byłam na kontroli u gin która mi powiedziała że już jest po owulacji i przypisala luteine. Może tego 2 sierpnia zaskoczyłam? Ale to i tak sporo czasu minęło...
Sylvvia mysle ze to mogla byc implantacja. Jesli miesiaczka nie przyjdzie to zrob test. A inne nietypowe objawy?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie to bieguna akurat dopada w drugi dzien okresu
emoji23.png
nic tylko najchetniej spedzilabym ten dzien na kibelku :D a tak z przyjemniejszych rzeczy to jako rodzinna taxowka jade z mlodszym bratem na trening, pozniej z moim K cos porobimy mam nadzieje ciekawego bo ładna pogoda a wieczorkiem wiadomo :D ciąg dalszy przyjemnej części staranek:D miłego dzionka wam życze !
emoji14.png

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
no u mnie biegunka to byl zawsze zwiastun @, milych staranek :)

reklama
Sylvvia mysle ze to mogla byc implantacja. Jesli miesiaczka nie przyjdzie to zrob test. A inne nietypowe objawy?
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Silne bóle podbrzusza jak na @ które same za chwilę przechodzą(co chwilę biegam do wc bo mam wrażenie że @ przyszła a Tu nic tylko sporo białego śluzu) spuchniete piekące i bolace piersi, w piątek odstawiłam luteine po ujemnej becie może to przez to?

Do góry