reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny, a czy my dostaniemy jakieś powiadomienie, że istnieje ta grupa, w sensie pojawi się jakiś nowy temat, czy jak to działa? (pomijam wiadomość od aniaslu, że już jest).

Pomogło? W ktorym jesteś tygodniu? Wyczytałam, że to może być spowodowane powiększaniem się macicy ale już od 3 tyg nie miałam takich boleści brzucha i zaczynam sie martwic🫣
Mnie też bolał brzuch od praktycznie terminu miesiączki. 🙉 Różne miejsca, nasilenia, czas. Ukłuło w jajnikach, tępy w macicy, chyba wszystko co mogło mnie już raz bolało. Teraz kłuje mnie czasami z boku pod jajnikami, jak się zaśmieje albo zakaszle. Dziś 11 tydzień.

który to tydzień ? 😔
Czułaś w sensie ?
Odpoczywaj… 🥺❤️
Jestem jakaś do dupy pechowa 🤷😭 2 tyg temu byłam na wizycie i był zarodek 6 mm razem z serduszkiem . I dziś szłam i nadal 6 mm ale już bez serduszko to tak jakby się zatrzymało po wizycie .
Genetyczne robiłam nie wiem co jeszcze zrobić żeby wiedziec co powodem ? 🤷 Zajść mogę ale trudno utrzymać . Może to cud że udało nam się i mamy 2 córki zdrowe ?🥺
Czuję że znowu zawiodłam 😮‍💨
No i coś chyba przeczuwałam ... Te piersi ... I brzuch w ogóle nie bolal tzn tak jakby się miał rozciągać. Zawsze czułam a tym razem nic. Mówiłam już w domu że czuje się inaczej nie ciążowo 🥺 i wykrakałam

Jestem jakaś do dupy pechowa 🤷😭 2 tyg temu byłam na wizycie i był zarodek 6 mm razem z serduszkiem . I dziś szłam i nadal 6 mm ale już bez serduszko to tak jakby się zatrzymało po wizycie .
Genetyczne robiłam nie wiem co jeszcze zrobić żeby wiedziec co powodem ? 🤷 Zajść mogę ale trudno utrzymać . Może to cud że udało nam się i mamy 2 córki zdrowe ?🥺
Czuję że znowu zawiodłam 😮‍💨
No i coś chyba przeczuwałam ... Te piersi ... I brzuch w ogóle nie bolal tzn tak jakby się miał rozciągać. Zawsze czułam a tym razem nic. Mówiłam już w domu że czuje się inaczej nie ciążowo 🥺 i wykrakałam
nie zawiodłas ! Nawet tak nie mow , jesteś mega silna i dzielna… stało się , bardzo mi przykro wiem, że jest ciężko bo wielokrotnie przechodziłam przez stratę …. jeszcze wyjdzie słońce , uwierz ❤️

reklama
Dziewczyny, a czy my dostaniemy jakieś powiadomienie, że istnieje ta grupa, w sensie pojawi się jakiś nowy temat, czy jak to działa? (pomijam wiadomość od aniaslu, że już jest).
Każda z nas powinna dostać zaproszenie do grupy od Ani. Ja nie dostałam nic, a poprzednim razem też się zgłaszałam więc trochę to dziwne że już jest

Do góry