HahaNooo tylko uważajcie, żebyście małemu nie zafundowali rodzeństwa [emoji14] Z tego co pamiętam pisalaś, że chyba nie chcecie [emoji14]
W każdym razie mnie pani doktor na piątkowej wizycie dwa razy proponowała antykoncepcję, bo nie zaleca teraz zachodzić w ciąże (bo miałam cesarkę). Gdybym oczywiście planowała. Powinien być min rok między porodami. A Ty też jesteś po cesarce... Także... no wiesz [emoji14]
Ale oczywiście gratulacje z okazji pierwszej rocznicy ślubu! Wszystkiego dobrego dla Waszej trójeczki! :*
My 4 września obchodziliśmy 9-tą rocznicę ślubu
Nooo rodzeństwa nie będzie
Aaaale Mąż się postarał ;-) poszliśmy sobie na obiad, a później zabrał mnie w moje ulubione miejsce(domek na odludziu w lesie), rozpalił grilla i zrobił na nim pyszne krewetki, takie duuuże, że na grillu zmieścily się 4 z bagietką...
Kupił moje ulubione wino, które jest stanowczo za drogie! I które wypiłam prawie sama
A nawet kupił dla nas tort!
Puścilismy sobie nasz pierwszy taniec i tańczyliśmy w lesie przy świetle ogniska na grillu i świeczek, które Mąż rozstawił na ganku ;-)
Byyyło naprawdę super :-)
Później wróciliśmy do domu i jeszcze obejrzelismy film :-)
Ahhhhh
Ja też byłam na kontroli u gin, jeszcze pare dni temu dalej plamiłam (a to już 8 tyg ponad) ale niby jest wszystko ok :-)
I mi od razu powiedziala, ze przy moich lekach nie chciałaby mi jeszcze hormonów dokładać takżeee gumeczki (a ja i tak bym antykoncepcyjnych nie chciała bo nigdy nie brałam)
A i zastanawiamy się nad tym, czy po prostu Męża nie podwiązać... dajemy sobie tak ze 2 lata na decyzję czy aby na pewno nie chcemy drugiego brzdąca... ;-) raaaaczej nie będę chciała, ale nie chciałam też mieć w ogóle dzieci...
No, chociaż wtedy nie wiedziałam jak może wyglądać ciąża..........
Tak, już używamy pieluszek nr 2, są troche duże, ale 1 już były ciasnawe ;-)
Świadomy uśmiech jest super uwielbiam jak synek się uśmiecha gdy mnie widzi po przebudzeniu :-) na Męża zaczął tak reagować trochę później, ale teraz w sumie uśmiecha się do każdego kto się uśmiecha do niego :-)
Teraz czekam na pierwszy śmiech
Zapisaliśmy się też na listę do żłobka póki co jesteśmy na 721 miejscu(na 92), ale pare dni temu byliśmy na 725 taaakże idziemy do przodu!
Nie wiem jeszcze czy wrócę do pracy, ale na wszelki wypadek dobrze taką opcję żłobka miec- zrezygnować zawsze mozna ;-)