martoosia04
Fanka BB :)
Od niedzieli w koncu jestesmy w domku
Po lekkich komplikacjach ...
No to teraz docierajcie się i poznawajcie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od niedzieli w koncu jestesmy w domku
Po lekkich komplikacjach ...
Właśnie to jest najgorsze, że jak coś się dzieje to dostajemy sprzeczne porady.Ja mam teraz problem z katarem który delikatnie utrzymuje się od urodzenia ...
pediatra każe odsysać wczoraj dzwoniłam do innego lekarza który odsysania kazał zaprzestać ( i weź tu bądź mądra )
Jutro no dziś właściwie idziemy na wizytę.
Dziecko nie ma gorączki ale no zobaczymy co powie ten inny lekarz.
I co powiedział inny lekarz?Ja mam teraz problem z katarem który delikatnie utrzymuje się od urodzenia ...
pediatra każe odsysać wczoraj dzwoniłam do innego lekarza który odsysania kazał zaprzestać ( i weź tu bądź mądra )
Jutro no dziś właściwie idziemy na wizytę.
Dziecko nie ma gorączki ale no zobaczymy co powie ten inny lekarz.
Byliśmy łącznie u 2 laskarzy ...
jeden kazał odciągać a drugi nie bo niszczy to zatoki u tak małego dziecka ...
Ja dziś trochę wyciągnęłam bo już kurczę ciężko było jej oddychać i zeszło tego bardzo dużo !
Mamy inhalacje i krople do nosa ... kontrol w pon i oby to pomogło.
My zmieniliśmy mleczko. W sumie jest lepiej, bo już kupki nie są zielone, a żółte, ale za to strasznie Malutka napina się i stęka przy ich robieniu. No i między kupkami widać, że coś ją męczy w tych jelitkach, bo popłakuje i się napręża. Dziś dam jej więcej wody. Choć już sama nie wiem co jest przyczyną...Dziewczyny a co u was ? Jak sobie radzicie ? Tez się tak martwicie o swoje maleństwa ??
Jak wam idzie karmienie ?