reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
To tanio, podeślij proszę linka.

Myślałam o tym Link do: Fiki Miki materac Lateks-pianka-kokos PRESTIGE Line 140x70 | sklep dla dzieci TOMI.pl

Chyba @marzycielka81 go kupowala. Moje poprzednie dziecko miało kokos pianka gryka za 100 coś zł i też się wychowalo... bez robali
Możliwe, że jest fajny ;) ale dla mnie trochę cena za wysoka szczególnie, że u nas łóżeczko posłuży do półtora roku max dwa lata a później idzie do "dorosłego" łóżka i tam rzeczywiście zainwestujemy w coś lepszego na lata ;) wyśle ci zaraz w prywatnej ;)

To tanio, podeślij proszę linka.

Myślałam o tym Link do: Fiki Miki materac Lateks-pianka-kokos PRESTIGE Line 140x70 | sklep dla dzieci TOMI.pl

Chyba @marzycielka81 go kupowala. Moje poprzednie dziecko miało kokos pianka gryka za 100 coś zł i też się wychowalo... bez robali
Jeszcze nie kupiłam materaca i zastanawiałam się nad pianka i lateksem a i moje poprzednie też wychowalo się na gryce i kokosie bez robali :)

@paulina1994 też poproszę linka :)
Jak się jutro przypomnicie to podeślę wam zdjęcia tego materaca bo dziś dostałam ;)

reklama
Właśnie przeglądam rodzaje materacy i ten dwustronny kokos-pianka-lateks byłby chyba najlepszy tylko on ma 12cm grubosci, a w informacji dołączonej do łóżeczka było napisane, że matetac może być do 10cm... :/

Do góry