reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Teraz weźmy na tapetę temat wanienki dla dzieciątka :)
Macie już kupioną? Najlepiej to chyba na stojaku, ale czy to jest bezpieczne i stabilne? Czy przy wyborze wanienki trzeba się czymś kierować czy tu już nie ma jakiejś filozofii?
Ja mam najzwyklejszą. Myślałam o jakiejś z wkładkami, wyprofilowanej itp. Na razie spróbujemy zwykłą i zobaczymy jak będzie.

reklama
Ja mam najzwyklejszą. Myślałam o jakiejś z wkładkami, wyprofilowanej itp. Na razie spróbujemy zwykłą i zobaczymy jak będzie.
Ja mam taką na stojaku z wkładanym leżaczkiem. Mam nisko wannę i chyba by mi kręgosłup odpadł. A taka wanienke stawiasz sobie na podłodze, siadasz obok i wygoda :)

Ja mam taką na stojaku z wkładanym leżaczkiem. Mam nisko wannę i chyba by mi kręgosłup odpadł. A taka wanienke stawiasz sobie na podłodze, siadasz obok i wygoda :)
Właśnie też o takiej myślę :) Tym bardziej, że będę po cesarce i raczej będzie mi trudno schylać się do wanienki stojącej na ziemi :-/

Coś.np. takiego:

Właśnie też o takiej myślę :) Tym bardziej, że będę po cesarce i raczej będzie mi trudno schylać się do wanienki stojącej na ziemi :-/

Coś.np. takiego:

No ja mam chyba nawet taką samą :)

Ja na razie kupiłam ręczny dwufazowy Medela. Kierowałam sie wyłącznie opiniami w necie. Nie wiem czy będzie mi potrzebny elektryczny więc na razie odpuściłaam bo to drogi zakup.

jak kupowac to dobrze. Tez mam Medele ale elektryczny. Jakosciowo sa bardzo dobre

Mnie tez polecano firmy Medela i Lovi.
Tylko, że z kim nie rozmawiam to mówia, żeby zainwestować w elektryczny, bo tym ręcznym to ponoć można się zajeździć.

Ja rowniez bardzo dlugo zastanawialam sie nad zakupem laktatora. Nie wiedzialam czy wybrac reczny czy elektryczny?
Wybralam jednak elektryczny i to byla madra decyzja:-)
Po porodzie naturalnym bardzo dlugo do siebie dochodzilam. Bylam bardzo wyczerpana a jeszcze opieka nad takim maluszkiem swoje robi. Nie dalabym rady jeszcze machac recznym

reklama
Do góry