Ja mam najzwyklejszą. Myślałam o jakiejś z wkładkami, wyprofilowanej itp. Na razie spróbujemy zwykłą i zobaczymy jak będzie.Teraz weźmy na tapetę temat wanienki dla dzieciątka
Macie już kupioną? Najlepiej to chyba na stojaku, ale czy to jest bezpieczne i stabilne? Czy przy wyborze wanienki trzeba się czymś kierować czy tu już nie ma jakiejś filozofii?
reklama
Milmo
Fanka BB :)
Ja mam taką na stojaku z wkładanym leżaczkiem. Mam nisko wannę i chyba by mi kręgosłup odpadł. A taka wanienke stawiasz sobie na podłodze, siadasz obok i wygodaJa mam najzwyklejszą. Myślałam o jakiejś z wkładkami, wyprofilowanej itp. Na razie spróbujemy zwykłą i zobaczymy jak będzie.
M_Lena
Właśnie też o takiej myślę Tym bardziej, że będę po cesarce i raczej będzie mi trudno schylać się do wanienki stojącej na ziemi :-/Ja mam taką na stojaku z wkładanym leżaczkiem. Mam nisko wannę i chyba by mi kręgosłup odpadł. A taka wanienke stawiasz sobie na podłodze, siadasz obok i wygoda
Coś.np. takiego:
WANNA STOJAK FOTELIK WANIENKA STELAŻ 102cm
Kup teraz na Allegro.pl za 100,59 zł - WANNA STOJAK FOTELIK WANIENKA STELAŻ 102cm (7611208660). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
Milmo
No ja mam chyba nawet taką samąWłaśnie też o takiej myślę Tym bardziej, że będę po cesarce i raczej będzie mi trudno schylać się do wanienki stojącej na ziemi :-/
Coś.np. takiego:
WANNA STOJAK FOTELIK WANIENKA STELAŻ 102cm
Kup teraz na Allegro.pl za 100,59 zł - WANNA STOJAK FOTELIK WANIENKA STELAŻ 102cm (7611208660). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
M_Lena
Ciekawy wywiad.
Milmo
Ja dziękuję bardzo jak słyszę gdziekolwiek tekst "serce płodu nie bije" to momentalnie wyłączam. Może obejrzę, ale po porodzie
MMMagdalena
Zaangażowana w BB
Ja na razie kupiłam ręczny dwufazowy Medela. Kierowałam sie wyłącznie opiniami w necie. Nie wiem czy będzie mi potrzebny elektryczny więc na razie odpuściłaam bo to drogi zakup.
jak kupowac to dobrze. Tez mam Medele ale elektryczny. Jakosciowo sa bardzo dobre
MMMagdalena
Zaangażowana w BB
Mnie tez polecano firmy Medela i Lovi.
Tylko, że z kim nie rozmawiam to mówia, żeby zainwestować w elektryczny, bo tym ręcznym to ponoć można się zajeździć.
Ja rowniez bardzo dlugo zastanawialam sie nad zakupem laktatora. Nie wiedzialam czy wybrac reczny czy elektryczny?
Wybralam jednak elektryczny i to byla madra decyzja:-)
Po porodzie naturalnym bardzo dlugo do siebie dochodzilam. Bylam bardzo wyczerpana a jeszcze opieka nad takim maluszkiem swoje robi. Nie dalabym rady jeszcze machac recznym
MMMagdalena
Zaangażowana w BB
Zastanawia mnie dlaczego ta Medela jest taka droga. Czy to czasem nie placi się za markę? Może jednak znacie taki laktator, który działa podobnie, a jest tańszy?
Za jakosc trzeba zaplacic:-)
reklama