O nie nie.. bez dr Google proszę tylko niepotrzebnie się będziesz martwić. Do soboty już niedługo. Postaraj się leżeć w jak najwygodniejszej pozycji. Może jak wstajesz to zanim wstaniesz odczekaj chwilę w pozycji siedzącej, może to coś z krążeniem. Ja jak leżę na plecach to czasem czuje takie drętwienie więc teraz jak najwięcej na boku.Zastanawiam się czy to czasem nie jest związane z rozejściem się spojenia łonowego. Z tego co czytam to wszystkie objawy do tego pasują.
reklama
M_Lena
Fanka BB :)
Hehe no wiem, ale nie mogłam się powstrzymać. WybaczO nie nie.. bez dr Google proszę tylko niepotrzebnie się będziesz martwić. Do soboty już niedługo. Postaraj się leżeć w jak najwygodniejszej pozycji. Może jak wstajesz to zanim wstaniesz odczekaj chwilę w pozycji siedzącej, może to coś z krążeniem. Ja jak leżę na plecach to czasem czuje takie drętwienie więc teraz jak najwięcej na boku.
Też zauwazylam, ze na boku jakby lepiej jest. No nic... muszę cierpliwie czekać do soboty co powie lekarz.
Milmo
Oj, kochana też tak mam. Wczoraj byłam u lekarza i niestety mam superturbo infekcje jak to doktor określiła "ale pani zakwitła" i bóle podbrzusza były stąd. Może u Ciebie nie, ale sprawdź jak będziesz. To nic poważnego, napewnoHehe no wiem, ale nie mogłam się powstrzymać. Wybacz
Też zauwazylam, ze na boku jakby lepiej jest. No nic... muszę cierpliwie czekać do soboty co powie lekarz.
Ja tam mam jak mi się młody na pęcherzu położy[emoji16] wczoraj cały dzień chodziłam jak kaczka...a dzisiaj już pozycję zmienił i jest spoko ....Hehe no wiem, ale nie mogłam się powstrzymać. Wybacz
Smerfetka.95
Zaciekawiona BB
Ja również odczuwam coś takiego.
W czwartek byłam u lekarza i muszę odpoczywać, nie dźwigać itp... Jak na razie lekarstw żadnych nie biorę ale mam to obserwować.
W czwartek byłam u lekarza i muszę odpoczywać, nie dźwigać itp... Jak na razie lekarstw żadnych nie biorę ale mam to obserwować.
Smerfetka.95
Zaciekawiona BB
A jak to z wagą waszych bąbelków?
30 kwietnia byłam na połówkowych i wyszło, że waży 635 gramów.
Mój dzisiaj 24+5 700g[emoji16]A jak to z wagą waszych bąbelków?
Smerfetka.95
Zaciekawiona BB
Wszyscy twierdzą, że mój jest dość spory hehe.Mój dzisiaj 24+5 700g[emoji16]
Lekarka powiedziała, że ma długaśne nogi.
M_Lena
WOW To duże maleństwo Moja malutka na połówkowym ważyła 430gA jak to z wagą waszych bąbelków?
Zobaczymy ile będzie miała teraz w sobotę Miną 4 tygodnie od ostatniego badania.
reklama
martoosia04
Nasza Tosia w 23+5 ok. 611g