reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dzisiaj skończone 20 tygodni! Powiem Wam, że jestem coraz większa. Wczoraj spotkałam się na kawę z przyjaciółką i niezbyt miałam co założyć...

A jak wagowo? Coś ruszyło? Bo mój brzuch objętościowo też jest coraz większy :) , za to jeśli chodzi o wagę... To może 0,5kg do 1 kg na plusie...

reklama
A jak wagowo? Coś ruszyło? Bo mój brzuch objętościowo też jest coraz większy :) , za to jeśli chodzi o wagę... To może 0,5kg do 1 kg na plusie...
Kochana, zero! Bęben ogromny a waga bez zmian! Doktor mówi "taka uroda, dziecko rośnie i to najważniejsze". Z nas ciągną jak widać ;)

Było ostatnio o łóżeczkach, a co myślicie o takim?
Screenshot_20190314-094055_Instagram.jpeg

Wydaje się być bardzo ciekawym rozwiązaniem... Tylko czy przewijak nie będzie za mały?
Co w ogóle myślicie o przewijakach, jest to rzecz niezbędna?
Moim zdaniem to tylko ułatwienie, bo możesz mieć tam w jednym miejscu mokre husteczki, jakiś kremik czy zasypkę,

A tak naprawdę wystarczy mieć matę którą sobie rozłożysz na łóżku czy na kanapie czy na podłodze, na stole czy na szafce w kuchni tak żeby ich w razie co nie zafajdać ;-)

A czujecie już jakieś ruchy? Ja czasami czuje takie bulgotanie w brzuchu, ale nie jestem pewna, czy to mały daje o sobie znać, czy po prostu jelita pracują ;)
Może gdyby nie byłaby to moja pierwsza ciąża, to potrafiłabym stwierdzić, że to właśnie TO :)

reklama
A czujecie już jakieś ruchy? Ja czasami czuje takie bulgotanie w brzuchu, ale nie jestem pewna, czy to mały daje o sobie znać, czy po prostu jelita pracują ;)
Może gdyby nie byłaby to moja pierwsza ciąża, to potrafiłabym stwierdzić, że to właśnie TO :)
Ja czasami czuję jakbym tam miała rybkę w środku i myślę, że to maluszek, bo jelita to inaczej bulgotają :-D

Do góry