reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

@littlebabe super ten twój brzuszek [emoji16]
@ewuszka22 u mnie od początku ciąży sporo urosły piersi i na tą chwilę najlepszymi jego przyjaciółmi są właśnie staniki sportowe [emoji39]
@Mika89 trzymam mocno kciuki za wizytę. Do 14 szybko zleci [emoji846]

Ja dzisiaj od rana w bojowym nastawieniu, ale to jak...bez kija nie podchodź. Najchętniej została bym w domu [emoji26] i kolejny dzień z bólem głowy.
Nie mój dzień dzisiaj [emoji17]

reklama
Dziś połówkowe! Nie spałam praktycznie całą noc, głowa pęka :( wizyta w Łodzi na godz. 14, więc o tyle dobrze, bo dłużej bym chyba zwariowała. Mam nadzieję, że od poprzedniego badania nic się nie zmieniło i wszystko jest w porządku. Trzymajcie kciuki i do usłyszenia po wizycie! :)

Trzymamy kciuki! Wszystko będzie dobrze! :)

Dziś połówkowe! Nie spałam praktycznie całą noc, głowa pęka :( wizyta w Łodzi na godz. 14, więc o tyle dobrze, bo dłużej bym chyba zwariowała. Mam nadzieję, że od poprzedniego badania nic się nie zmieniło i wszystko jest w porządku. Trzymajcie kciuki i do usłyszenia po wizycie! :)
Będzie dobrze. To przyjemne badanie, sprawdza serducho i sobie ogląda, nic się nie martw :)

Iga dostała pierwszą lalę ♥️

Załączniki

• IMG_20190313_121331.jpg
    IMG_20190313_121331.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 137
Dziewczyny, jestem już po połówkowym. Tak jak mówiłyście - wszystko w porządku. Serduszko zbadane, mózg, każdy narząd. Widać było nawet języczek :) dzidziuś waży 305 g i mierzy ponad 20 cm. Jedyne niepokojące okazało się badanie nerek i kanalików nerkowych, w których zalega mocz, w 30 tyg jest to do ponownego skontrolowania. Pan doktor zapytał czy chcemy z mężem poznać płeć - zgodnie stwierdziliśmy, że tak - no i okazało się, że nasze Marzenie się spełni - to CHŁOPCZYK!! :) pytałam 10
Razy czy na pewno, doktorek nie widział ani macicy, ani jajników, badał genitalia bardzo dokładnie, więc tym razem na pomyłkę już się nie nastawiam :) A córcia jak się ucieszyła, że będzie miała braciszka!

Dziewczyny, jestem już po połówkowym. Tak jak mówiłyście - wszystko w porządku. Serduszko zbadane, mózg, każdy narząd. Widać było nawet języczek :) dzidziuś waży 305 g i mierzy ponad 20 cm. Jedyne niepokojące okazało się badanie nerek i kanalików nerkowych, w których zalega mocz, w 30 tyg jest to do ponownego skontrolowania. Pan doktor zapytał czy chcemy z mężem poznać płeć - zgodnie stwierdziliśmy, że tak - no i okazało się, że nasze Marzenie się spełni - to CHŁOPCZYK!! :) pytałam 10
Razy czy na pewno, doktorek nie widział ani macicy, ani jajników, badał genitalia bardzo dokładnie, więc tym razem na pomyłkę już się nie nastawiam :) A córcia jak się ucieszyła, że będzie miała braciszka!

Super! Gratuluje spełnionego niebieskiego marzenia [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170] i trzymam kciuki za to badanie nerek na kolejnym usg.

Super:-) :) gratulacje wymarzonej płci maluszka:) cieszę się, że wszystko w porządku. Napewno z nereczkami też będzie ok.

Yeeeey! Super, gratulacje!

reklama
Dzisiaj skończone 20 tygodni! Powiem Wam, że jestem coraz większa. Wczoraj spotkałam się na kawę z przyjaciółką i niezbyt miałam co założyć...

Do góry