Koraliki
Fanka BB :)
Ja teżSzczecin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżSzczecin
Teraz jestem w 16 a odklejać się zaczęło dwa tygodnie temu. Zaczęło się żywoczerwonym krwanieniem, zanim dojechalam do szpitala i te wszytkie formalności na dzien dobry to już było bardzo obfite.Cześć
To właściwie w którym jesteś tc? Mogę zapytać, jakie są objawy odklejającego się łożyska? Wyszło to podczas badania u ginekologa czy miałaś jakieś dolegliwości?
Teraz jestem w 16 a odklejać się zaczęło dwa tygodnie temu. Zaczęło się żywoczerwonym krwanieniem, zanim dojechalam do szpitala i te wszytkie formalności na dzien dobry to już było bardzo obfite.
Lekarz na usg zobaczył, że łożysko jest odwarstwione i jest tam krwiak.
Tak to był horror, stres nie do opisania.. my mamy na koncie już kilka strat..Tak, wierzę że teraz już wszystko będzie dobrze.To pewnie przeżywałaś katusze jak zobaczyłaś krwawienie... Ja w 6 tc wylądowałam w szpitalu z krwawieniem, miałam już najgorsze myśli, na szczęście wszystko dobrze się skończyło I teraz musi być już dobrze do końca!
A co było przyczyną krwawienia u Ciebie? Mam znajomą która teraz jest w 7 tygodniu i też trafiła z krwawieniem do szpitala. Lekarz nic jej nie zalecił i nie wiadomo jaka przyczyna.. A ona, wiadomo odchodzi od zmysłów..To pewnie przeżywałaś katusze jak zobaczyłaś krwawienie... Ja w 6 tc wylądowałam w szpitalu z krwawieniem, miałam już najgorsze myśli, na szczęście wszystko dobrze się skończyło I teraz musi być już dobrze do końca!
A co było przyczyną krwawienia u Ciebie? Mam znajomą która teraz jest w 7 tygodniu i też trafiła z krwawieniem do szpitala. Lekarz nic jej nie zalecił i nie wiadomo jaka przyczyna.. A ona, wiadomo odchodzi od zmysłów..
Oj napewnowyobrażam sobie i te dni stresu i tą radość przeogromną A który tydzień teraz u Ciebie?To ja dostałam duphaston na podtrzymanie i cyclonamine na zatrzymanie krwawienia... Lekarz mi powiedział, że czasami tak się może zdarzyć, bo zarodek jest jeszcze mały i nie wypełnia całej macicy, znajduje się na jednej ze stron i z drugiej strony może pojawić się krwawienie... Na szczęście po 3 dniach okazało się, że serduszko bije, ale to były najdłuższe 3 dni w moim życiu... Za to jak dowiedziałam się, że wszystko jest ok, nigdy nie byłam bardziej szczęśliwa