Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak słyszałam A w pierwszej ciąży moglam jeść same kwaśne nawet sama cytrynę A urodziła się dziewczynaMówią, że na kwaśne to chłopak [emoji170]
Ja nie znam, a ciekawość mnie zżera kto tak jest w środku. Na prenatalnych w piatek nie zapytalam, bo najważniejsze było dla mnie, usłyszeć ze z dzieckiem wszystko ok.A jak u reszty dziewczyn? Też już znacie płeć dziecka? :-)
Najwyżej idź albo do innego ginekologa- choćby po samo l4. Albo do lekarza rodzinnego?U mojej gin niestety stresująca praca to nie powód żeby wystawić zwolnienie [emoji53]
Myślę że i ginekolodzy kobiety podchodzą do l4 z sercem. ze jak kobiera chce to daje bo mają serce do pacjentów i dbają o ich spokój i myślą zeby odpoczeli A nie stresowali się praca . Mi się dr tez pyta po dwa razy czy już chce A ja ze jeszcze chwilę nie [emoji6]Właśnie ja też boję się, że moja ginekolog może mieć podobne zdanie...
Może to tylko ginekolodzy-faceci podchodzą do tego po ludzku?
Ja dopiero 21.02 [emoji24][emoji24] mdłości puscily. Wymioty tez ufffA Wy kochane kiedy na wizyty?
Daj tego siusiaczka do mojego brzuszka [emoji16][emoji16]Na moim ostatnim USG, które miałam w tamtym tygodniu, czyli w 10-tym pani doktor zauważyła COŚ
Ku jej zdziwieniu wstępnie mogła określić już płeć No i okazuje się, że to siusiaczek hihi
Ja się czuję w porządku, ale rano wymiotowałam:/Moze rzwczywiscie czas na zmiane lekarza.
Przemysl sobie bo bez sensu meczyc sie do sierpnia.
A ogolne samopoczucie jak?
Pierwsze objawy juz Wam przeszly?