reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Myślę że i ginekolodzy kobiety podchodzą do l4 z sercem. ze jak kobiera chce to daje bo mają serce do pacjentów i dbają o ich spokój i myślą zeby odpoczeli A nie stresowali się praca . Mi się dr tez pyta po dwa razy czy już chce A ja ze jeszcze chwilę nie [emoji6]
No mam taką nadzieję, że jest jak mówisz... ja co prawda chciałam pracować do końca kwietnia przynajmniej, 2.03 mialam iść na impreze karnawałową... ale potoczyło się wszystko inaczej i ledwo po mieszkaniu chodze, nie mówiąc już o chodzeniu do pracy... i mimo tego, że wszyscy mi mówią "idź kobieto na L4" ja się boję, że tego L4 nie dostanę...

Pocieszam sie, ze Pani dr do ktorej ide ma bardzo dobre opinie, a gdyby miala opory w dawaniu zwolnien, to pewnie by takich nie miala ;-)

U nas tez facecik maly, ale tak sie wywalil do zdjecia, ze sami widzielismy nim lekarz okreslil. Tylko to bylo na prenatalnych w 12+1. 22.02 wizyta kolejna, to zobaczymy czy nie wsiaknelo nic :)
Jedna z Was wymieniala tu kiedys takie ladne imie dla chlopca i za cholere nie moge sb przypomniec :(
Masz jakieś zdjątko? Pokaż!
Weź nie doluj [emoji24][emoji23][emoji23] tak bym chciała dla męża by mial synka. A nie 4 babę w domu [emoji23][emoji23]
Mamy ten sam problem. Choć wiem, że jak będzie córka to mąż będzie kochał najbardziej na świecie, to jednak chłopak by był apogeum szczęścia. No ciekawe czy którejś z nas spełnią się te chłopięce marzenia.

Masz jakieś zdjątko? Pokaż! Mamy ten sam problem. Choć wiem, że jak będzie córka to mąż będzie kochał najbardziej na świecie, to jednak chłopak by był apogeum szczęścia. No ciekawe czy którejś z nas spełnią się te chłopięce marzenia.
Zdj nie jakies super, ale po dluzszym przygladnieciu widac ze jest przodem, gdzie raczki, glowa, nozki :)
20190205_200037~2.jpeg

Załączniki

• 20190205_200037~2.jpeg
    20190205_200037~2.jpeg
    32,5 KB · Wyświetleń: 88
anecka hehe jakie fajne zdjęcie:) ja idę na usg w piątek. Mam nadzieję że wszystko będzie ok...
Na pewno! Śmiesznie tak sie oglądało, jak w sumie jeszcze nie czuje się, że tam maluszek się rozwija, a tu na USG i ręce i nogi już ma i wierci się, fikołki robi :-)

reklama
Masz jakieś zdjątko? Pokaż! Mamy ten sam problem. Choć wiem, że jak będzie córka to mąż będzie kochał najbardziej na świecie, to jednak chłopak by był apogeum szczęścia. No ciekawe czy którejś z nas spełnią się te chłopięce marzenia.
To mój jest jakiś dziwny spodziewamy się pierwszego dziecka i ogólnie chce dziewczynkę :) znaczy się ważne żeby oczywiście zdrowe było, ale jeśli miałby opcje wyboru to dziewczynka [emoji14]

Do góry