Przejdzie tez biorę to imie pod uwageDziewczyny mąż jest przeciwny imieniu Iga a mi się ono podoba i mówię mu, że jak będzie dziewczynka to będzie Iga i niech spada na drzewo [emoji14] a on swoje nie, nie, nie :/ przejdzie mu prawda ? [emoji14] mężowie się przecież nie znają
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Igor też piękne wiesz, że jeszcze jak nie byłam w tej ciąży myślałam o chłopcu IgorzePaulina mam to samo ze swoim i też tupię i tłukę do głowy, że to Igorek i koniec...
Muszą się przyzwyczaić, przecież to my teraz wiemy, co dla maluchów najlepsze [emoji14]
Angelika29
No mam nadzieję że w naszym przypadku nie będzie to konieczne. Już jedno dziecko urodziłam ale wtedy byłam młodsza to i kręgosłup mnie nie bolał Dużo zdrówka10 tydzień [emoji4]. Niestety teściowa mnie nie pocieszyla. Miała podobne problemy w obu ciazach. Dzieci ułożyły się zbyt blisko kręgosłupa i był jakiś ucisk. Skończyło sie zwyrodnieniem i operacją [emoji24]
martoosia04
Jejku jak pomyślę jak ty szalejesz za tym różem to myślę, że nie może tam u ciebie siedzieć nic innego
Kochana marze o dziewczynce, ale i malutkiego słodkiego chłopaczka przytulę i pokocham. Już kocham te fasolke obojętnie kim jest. Choć wszystkim mowię, że to Teodor [emoji23]
Angelika29
Ja mam problem z imieniem dla chłopca, pierwszego syna nazwałam Szymon i chyba to jedyne męskie imię które mi się podoba haha. Dziewczynkę chciałam od zawsze nazwać Amelka ale Mojemu się nie podoba i jak narazie to zgodził się właśnie na Iga albo Liliana
Kurczę mamy odmienne zdanie na moje to dziewuchaKochana wstawiaj na grupy nubowe bo nub widoczny jak nic! Dla mnie to chłopiec [emoji170] słodziutki!
Wytlhmaczysz mi ci to ten nub? Bo juz ktorys raz przejawia sie to słówko:₩
Wpisz choćby w google są grafiki które to tłumacza
martoosia04
Wytlhmaczysz mi ci to ten nub? Bo juz ktorys raz przejawia sie to słówko:₩
Nub to taki Wyrostek płciowe widoczny właśnie na tym etapie ciąży. Oczywiście wszystko zależy od tego jak lekarz zrobi usg. U jednych będzie to widać, u niektórych Maluszek zakryje wszystko co ma no i nie da rady tego zobaczyć. Jeżeli ten malutki Wyrostek idzie do góry zapowiada się chłopiec, jeżeli jest płaski wtedy będzie dziewczynka. Są specjalne grupy nawet na Facebooku które odczytują właśnie z Nuba płeć maluszka na tym etapie ciąży. Jak dla mnie u Rudej na 90% jest chłopiec. Gdzieś tutaj Paulinie też wkleiłam Link do tematu w którym udzielają się dziewczyny które znają się na ocenie Nuba.
Limonkaaa88
Ruda gratuluję wizyty piękny maluszek
paulina1994
Jasne, że tak dla mnie też priorytetem jest żeby było zdrowe nic więcej do szczęścia nie potrzebujeKochana marze o dziewczynce, ale i malutkiego słodkiego chłopaczka przytulę i pokocham. Już kocham te fasolke obojętnie kim jest. Choć wszystkim mowię, że to Teodor [emoji23]
reklama
paulina1994
Mi wróżą dziewczynę już bardzo lubię te nowe koleżanki tylko żeby teraz lekarz zobaczył to samoNub to taki Wyrostek płciowe widoczny właśnie na tym etapie ciąży. Oczywiście wszystko zależy od tego jak lekarz zrobi usg. U jednych będzie to widać, u niektórych Maluszek zakryje wszystko co ma no i nie da rady tego zobaczyć. Jeżeli ten malutki Wyrostek idzie do góry zapowiada się chłopiec, jeżeli jest płaski wtedy będzie dziewczynka. Są specjalne grupy nawet na Facebooku które odczytują właśnie z Nuba płeć maluszka na tym etapie ciąży. Jak dla mnie u Rudej na 90% jest chłopiec. Gdzieś tutaj Paulinie też wkleiłam Link do tematu w którym udzielają się dziewczyny które znają się na ocenie Nuba.