Limonkaaa88
Fanka BB :)
Spina a mi lekarz powiedział że przeziernosc aby do 2,4 także szczerze powiem to nie wiem jak na to patrzeć:/ tymbardZiej że u Pauliny 2,2 wiec rozbieżność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uda sie, ja to czuje, wiem, ze bedzie dobrze.@Luxuorius bardzo, ale to bardzo mi przykro niestety wiem co czujesz trzymam kciuki żeby za chwilę się udało i żebyś tu chwaliła się pięknym brzdącem ! Aczkolwiek uważam, że jednak teraz potrzebny jest dobry lekarz i badania żeby nie było powtórki z sytuacji !
Urosept jest na jakieś stany zapalne układu moczowego więc pewnie coś nie tak u ciebie z wynikiem moczu na ulotce jest napisane 3x2 tab i lekarz tak kazał mi przyjmować, ale nie wiem tylko jak długoMam tak samo napisane, ale nie zrozumiałam dla czego mam przyjmować tę Urosept. Będę w poniedziałek u swojego lekarza, wtedy dokładnie zapytam dla czego, jaka dawka i ile czasu.
Mam opakowanie 60 tab wybiorę i akurat będę musiała jechać na badania tarczycowe to zbadam ten moczMożesz wziąć go przez np. dwa tygodnie i powtórzyć sobie badanie moczu [emoji6] Albo najlepiej zadzwoń do lekarza i dopytaj [emoji846] Urosept jest lekiem ziołowym więc nie zdziwiła bym się gdybyś miała go brać nawet do kolejnej wizyty [emoji846]
Lux musi się udać, nawet nie myśl inaczej !Uda sie, ja to czuje, wiem, ze bedzie dobrze.
Ja dzisiaj trochę niezdrowo, ale brak infekcji twórczych Fix do dań chińskich, kurczak w kostkę i ryż lekarz trochę mnie ochrzanil bo pytał jak z jedzeniem, a ja mówię, że bułka z nutellą na śniadanie jak najbardziej mówi że nutelle w ciąży to już mam sobie odpuścićKurcze laski potrzebuje jakis pomysl na obiad na jutro.... podpowiedzcie co robicie moze skopiuje. Bo ja jakos apetytu na nic nie mam....
A z ciekawości weszłam w neta to też brak jakiś informacji konkretnych :/ w sumie w jednej tabeli to moje 1,2 czy 1,3 też nie wypadło najlepiej bo tam akurat było, że najlepiej poniżej 1, ale nie znam się więc nie nakręcam się bez sensuSpina a mi lekarz powiedział że przeziernosc aby do 2,4 także szczerze powiem to nie wiem jak na to patrzeć:/ tymbardZiej że u Pauliny 2,2 wiec rozbieżność