reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Ja tam zamierzam odpocząć tak szczerze jak sobie pomyślałam, że raczej do tej pracy wrócić nie wrócę, nikt nagrody za to, że poszłam później mi nie da, a lekarz przebąkuje, że dla malucha siedzenie 8 h przed kompem niczemu nie służy dobremu więc jakoś chyba wyszłam z założenia, że nie będę się wysilać szczególnie, że jedną ciążę straciłam więc lekarz też woli dmuchać na zimne, a dziś już mnie kilka razy pytał czy aby na pewno nie chce zwolnienia, ale odmówiłam chce powiedzieć w pracy i niech mają chwilę żeby kogoś na moje miejsce przyjąćJa jeszcze nie biorę zwolnienia. Chciałam wziąć w marcu ale kolezanka prosiła bym była dłużej w pracy i nie wiem co mam zrobić
paulina1994
Mi lekarz mówił o normie do 2,2 dzisiaj, ale nie wgłębiałam się w temat za bardzo i według USG mam 12+0Gratuluję dobrych wieści z wizyt dziewczyny
Lux bardzo mi przykro, ale kto, jak kto, ty się podniesiesz i szybko do nas wrócisz
Tak się zastanawiam z tą przyziernością... Moja to 2,0, ale podobno moja norma jest do 3. Wczoraj się trochę wypytałam i podobno normy są różne w zależności od wieku ciąży i wieku matki, ale nigdzie nie mogę znaleźć tych norm. Ktoś, coś?
paulina1994
Super informacje ja niestety teraz czekam aż do 21 lutegoU nas wszystko jest okej, nie ma się czym martwić Człowiek rośnie i ma się dobrze, 6.02 prenatalne.
Padam już na twarz dzisiaj, mega radość w gabinecie, super że mi wypada prenatalne i tydzień później wizyta, się napatrze.
Marzycielka
Hej kobietki, wiem ze sie nie udzielam ale przy moich dzieciach to niemożliwe... Na ile daje rade to czytam. Dzis mialam prenatalne. Wszystko jest ok, dziecko zdrowe, prawie 6 cm. Na badaniu byl ze mna maz. Jak lekarz najechal na pupke, to nie zdazyl nic powiedziec, bo maz zaczal wolac ze widzi siusiaka. I tak, na 95% posiada siusiaka. Tak sie wypial, ze ciezko bylo niezauwazyc. Wczesniej bardzo obojetnie podchodzilam do sprawy. Ale dzis juz zaczynam go kochac
Frambuesa
Haha czyli chłopcy to rzeczywiście bezwstydnicy ) Super, że bobo zdrowy.Hej kobietki, wiem ze sie nie udzielam ale przy moich dzieciach to niemożliwe... Na ile daje rade to czytam. Dzis mialam prenatalne. Wszystko jest ok, dziecko zdrowe, prawie 6 cm. Na badaniu byl ze mna maz. Jak lekarz najechal na pupke, to nie zdazyl nic powiedziec, bo maz zaczal wolac ze widzi siusiaka. I tak, na 95% posiada siusiaka. Tak sie wypial, ze ciezko bylo niezauwazyc. Wczesniej bardzo obojetnie podchodzilam do sprawy. Ale dzis juz zaczynam go kochac
U mnie maz tez kierowca ale na nasze własne życzenie bo mamy swoją firmę transportową otwartą. nie jeździ daleko ale często nie mam co na niego liczyć rano jeśli chodzi o pomoc przy dzieciachMam identycznie. Wiem ze szef jak odejdę będzie miał ogromny problem ..... ale zaczynam zerkać na to inaczej .... przynajmniej się staram. I chyba przepracuje do max 20 tygodnia i ucieknę tez budzę dziecko , zawożę itd. Jak wrócę to padam na łóżko . A chłop kierowca i na razie nie może zmienić systemu pracy wiec jesteśmy same ......
paulina1994
Dziewczyny może któraś się orientuje lekarz kazał mi brać Urosept na ten mój mocz 3x2, ale kompletnie wyleciało mi z głowy przez ile mam brać czy tą jedną paczkę wybrać czy całe 4 tyg ?
reklama
Marzycielka
Tak wlasnie 3 babeczki i 3 chlopakow. Lekarz mowil, ze poki co jest dobrze, grunt ze dziecko daleko od blizny i najbardziej tego teraz musimy pilnowac. W miare ze wzrostem pewnie sie troszke skomplikuje, ale damy radeMarzycielko! Dobrze Cie widziec! I super fajnie ze przynosisz dobre nowiny. A jak tam.Twoj stan zdrowia??? Mam nadzieje, ze poki co bezproblemowo! Czy mi sie wydaje ze sily w Waszym domu beda 3 na 3? Kobitki na chlopakow???