reklama
(((((U nas dalej nic... jedynie pęcherzyk urósł i to też tylko jeden... Więc jesteśmy zawieszeni do następnego tygodnia może być tak że oba będą puste
Nie wiem jak to zniosę jestem już po jednym obumarciu na podobnym etapie nam jutro zrobić hcg i za 48 h kolejne ....a co potem zobaczymy. Jak mam wierzyć że będzie dobrze i nie tracić nadziei cholernie chciałabym wierzyć że będzie dobrze ale jak to zrobić
Dokładnie tak samoKapusta kiszona [emoji2] plus ja jak je smażę to daje cebulę i boczek a moj Tomek lubi z kiełbasa
martoosia04
Fanka BB :)
Cholerny Bule MONDAY
Mamamonia88
Niby OM wychodzi 9 TCChyba cos mi umknęło. A ty wlasnie na ostatniej wizycie w jedym.pecherzyku nie bylo juz zarodka i serca? Bo pamietam wlasnie , ze pisalas ze jeden wiekszy drugi mniejszy. A ktory tydzien wychodzi ci z okresu?
G
gośc176075
Gość
Trzymam za Was mocno kciuki!U nas dalej nic... jedynie pęcherzyk urósł i to też tylko jeden... Więc jesteśmy zawieszeni do następnego tygodnia może być tak że oba będą puste
Nie wiem jak to zniosę jestem już po jednym obumarciu na podobnym etapie nam jutro zrobić hcg i za 48 h kolejne ....a co potem zobaczymy. Jak mam wierzyć że będzie dobrze i nie tracić nadziei cholernie chciałabym wierzyć że będzie dobrze ale jak to zrobić
Może nie zauważyła przecinka.@Zuz.a to chyba u mnie musiała coś pomylić z tymi cenami ! U mnie 95 zł a u ciebie 9,5 ? No aż takiej różnicy raczej nie ma
Genadia
Oj mam nadzieję, że jednak będzie dobrze!U nas dalej nic... jedynie pęcherzyk urósł i to też tylko jeden... Więc jesteśmy zawieszeni do następnego tygodnia może być tak że oba będą puste
Dopiero doczytałam...
Luxuorius bardzo mi przykro... Wszystkie wspomnienia wracają... Przytulam wirtualnie :*
Mamamonia88 wiem, że to trudne ale skoro lekarz każe jeszcze nie tracić nadziei to znaczy, że sam ją jeszcze ma. Trzymam kciuki :*
Luxuorius bardzo mi przykro... Wszystkie wspomnienia wracają... Przytulam wirtualnie :*
Mamamonia88 wiem, że to trudne ale skoro lekarz każe jeszcze nie tracić nadziei to znaczy, że sam ją jeszcze ma. Trzymam kciuki :*
Mamamonia88
Dziękuję za słowa otuchy ;*Dopiero doczytałam...
reklama
Kattrina
Byłam u babci, z niecierpliwością i ciekawością wchodzę na forum, a tu takie smutne wieści. [emoji21]
Luxuorius.. Przytulam z całego serca. Nie napiszę nic mądrego, nic innego co dziewczyny, bo zwyczajnie nie wiem co napisać, brak mi słów.. Jest mi bardzo przykro [emoji3525]
Luxuorius.. Przytulam z całego serca. Nie napiszę nic mądrego, nic innego co dziewczyny, bo zwyczajnie nie wiem co napisać, brak mi słów.. Jest mi bardzo przykro [emoji3525]