reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
U nas dalej nic... jedynie pęcherzyk urósł i to też tylko jeden... Więc jesteśmy zawieszeni do następnego tygodnia może być tak że oba będą puste :(
Nie wiem jak to zniosę jestem już po jednym obumarciu na podobnym etapie:( nam jutro zrobić hcg i za 48 h kolejne ....a co potem zobaczymy. Jak mam wierzyć że będzie dobrze i nie tracić nadziei :( cholernie chciałabym wierzyć że będzie dobrze ale jak to zrobić
:((((((

U nas dalej nic... jedynie pęcherzyk urósł i to też tylko jeden... Więc jesteśmy zawieszeni do następnego tygodnia może być tak że oba będą puste :(
Nie wiem jak to zniosę jestem już po jednym obumarciu na podobnym etapie:( nam jutro zrobić hcg i za 48 h kolejne ....a co potem zobaczymy. Jak mam wierzyć że będzie dobrze i nie tracić nadziei :( cholernie chciałabym wierzyć że będzie dobrze ale jak to zrobić
Trzymam za Was mocno kciuki!
@Zuz.a to chyba u mnie musiała coś pomylić z tymi cenami ! U mnie 95 zł a u ciebie 9,5 ? No aż takiej różnicy raczej nie ma ;)
Może nie zauważyła przecinka.

Oj mam nadzieję, że jednak będzie dobrze!

Dopiero doczytałam...
Luxuorius bardzo mi przykro... Wszystkie wspomnienia wracają... Przytulam wirtualnie :*

Mamamonia88 wiem, że to trudne ale skoro lekarz każe jeszcze nie tracić nadziei to znaczy, że sam ją jeszcze ma. Trzymam kciuki :*

reklama
Byłam u babci, z niecierpliwością i ciekawością wchodzę na forum, a tu takie smutne wieści. [emoji21]
Luxuorius.. Przytulam z całego serca. Nie napiszę nic mądrego, nic innego co dziewczyny, bo zwyczajnie nie wiem co napisać, brak mi słów.. Jest mi bardzo przykro [emoji3525]

Do góry