reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Kurcze Lux nie ma reguły ja byłam spokojna w poprzedniej ciąży i du*pa, w tej wieczny stres i nie wiąże tego z rozwojem ciąży! Skontaktuj to ja cię proszę mówię całkiem serio ja wiem, że może się okazać najgorsze i wiem, że nic innego teraz nie przyjmujesz ale może jednak może warto spróbować ! Który miałaś tydzień ?
no w srode mam kolejne usg, to bylo dokladnie 9+4 a usg pokazywalo zaleznie jak zmierzyl 8+6, 8+3, 8+1, wiec stwierdzil, ze ciaza zatrzymala sie kilka dni temu

w srode mam kolejne usg na lepszym sprzecie, ale wiem co zobacze i co uslysze
Normalnie możesz mi wierzyć albo nie ale ryczę normalnie ryczę mam przed oczyma swoją wizytę trochę ponad rok temu :( tylko u mnie nie było złudzeń ciąża się zatrzymała zdecydowanie szybciej niż kilka dni przed wizytą najlepszy lekarz, dobry sprzęt więc nie było mowy o pomyłce chociaż wtedy wierzyłam do samego końca :(

Normalnie możesz mi wierzyć albo nie ale ryczę normalnie ryczę mam przed oczyma swoją wizytę trochę ponad rok temu :( tylko u mnie nie było złudzeń ciąża się zatrzymała zdecydowanie szybciej niż kilka dni przed wizytą najlepszy lekarz, dobry sprzęt więc nie było mowy o pomyłce chociaż wtedy wierzyłam do samego końca :(
Dziekuje, ja wiem, ze u mnie to nie pomylka czy starszy sprzet...wiem co uslysze w srode

Miałam iść prasować ale odechciało mi się a ja złapałam naprawdę dużego pietra jeszcze u mnie prawie wszystkie objawy ustały więc aż się boje :(

reklama
Do góry