reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

W holandii opiekuje się Tobą położna zgadzasz się do niej ok 10 tyg i ona kontroluje Ci ciążę;) porody zazwyczaj odbywają się w domu chyba że sama zdecydujesz rodzić w Szpitalu tak jak ja zdecydowałam;) chorobowe mogę wziąść wtedy płacą 100% tylko tu nie ma czegoś takiego jak l4 tylko po prostu zglaszasz pracodawcy że jesteś chora ;) macierzyńskie jest miesiąc przed porodem i miesiąc po ;/ jak dla mnie zbyt krótko i napewno nie wrócę tak szybko do pracy;)
Poważnie jeden miesiąc ? A co potem ?

reklama
A gdzie tam pomylka...bylam w ciazy i wiem jak powinno byc widoczne serce, trzy tygodnie temu pieknie pikalo przy malutkim plodzie a dzis nic nie bylo widac przy malym czlowieczku...
Lux ja bym na bank to skonsultowała z innym lekarzem nawet żeby potwierdzić ten najgorszy scenariusz, ale nie warto ufać jednemu szczególnie z kiepskim sprzętem :(

Ja czulam, ze jest cos nie tak, jakas niespokojna bylam od kilku dni
Kurcze Lux nie ma reguły ja byłam spokojna w poprzedniej ciąży i du*pa, w tej wieczny stres i nie wiąże tego z rozwojem ciąży! Skontaktuj to ja cię proszę mówię całkiem serio ja wiem, że może się okazać najgorsze i wiem, że nic innego teraz nie przyjmujesz ale może jednak może warto spróbować ! Który miałaś tydzień ?

reklama
Do góry