reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Cześć Dziewczyny. Byłam na kontroli u mojego lekarza. Wszystko w porządku. Po "kolorowym" sluzie nie ma śladu... ufff- jaka ulga na sercu. Nie mogłam spać całą noc.
Co do lekarzy mój dzisiaj nic nie wziął za te wizytę.
Miłego dnia dziewczyny:)

Na szczescue kochana!!! Tak sobie do serca wzielam te Twoje brudzenie, ze.mi sie snilo se krwawie rodze i jade.na Ip. Super ze wszystko dpbtze

Hejka! Ja niedawno wstałam, wczoraj oglądałam do północy film i dziś się zwlec z łóżka nie mogłam. Wstałam taka głodna.. [emoji33]

Martusia współczuję przytulanek z WC. Ja nienawidzę oddawać i toczyłam bój sama ze sobą, zanim założyłam opaski. Zdaję sobie jednak sprawę, że to jest w niektórych momentach nie do powstrzymania.

Mój były ginekolog zawsze brał dodatkowe pieniądze za cytologię. U obecnego nie robiłam, więc nie wiem.

Muszę sobie pazury zrobić, bo nie lubię dużych odrostów, ale brak weny i chęci.. Swoją drogą to moje ostatnie miesiące z długimi, później bliżej rozpakowania będzie trzeba skrócić. [emoji849]

A mi zwykła hybryda na paznokciach nie chce się trzymać. Chwila moment i robi się miękka i odpada. Ostatnio jak sobie zrobiłam, to kilka godzin i odpadł mi paznokieć :/
@Kattrina sama sobie robisz pazurki?

@Alexa1905 świetne wieści
@martoosia04 współczuje ci bardzo . U mnie ( odpukać ) tylko i aż mdlosci męczą ale już chyba coraz lepiej jest.

Co do lekarza mój bierze od cytologi opłatę , ale czytając was bierze zdecydowanie mniej za wizytę :)

Czy tylko ja powoli myśle nad zakupami ?

reklama
Hejka! Ja niedawno wstałam, wczoraj oglądałam do północy film i dziś się zwlec z łóżka nie mogłam. Wstałam taka głodna.. [emoji33]

Martusia współczuję przytulanek z WC. Ja nienawidzę oddawać i toczyłam bój sama ze sobą, zanim założyłam opaski. Zdaję sobie jednak sprawę, że to jest w niektórych momentach nie do powstrzymania.

Mój były ginekolog zawsze brał dodatkowe pieniądze za cytologię. U obecnego nie robiłam, więc nie wiem.

Muszę sobie pazury zrobić, bo nie lubię dużych odrostów, ale brak weny i chęci.. Swoją drogą to moje ostatnie miesiące z długimi, później bliżej rozpakowania będzie trzeba skrócić. [emoji849]
Mi bratowa robi i nic mi nie odpada. Może masz taką płytkę po prostu

Do góry