reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

@paulina1994 no oczywiście rozumiem, każdy ma swoje zdanie w tej kwestii, każdy zna różne przypadki i robi według siebie :)
Niestety w diagnostyce nie da się na stronie sprawdzić ceny, a w alab nie robi chyba. W poniedziałek będę wiedziała ile kosztuje, pozostałe bez moczu, morfo, glukozy kosztują około 180 zł łącznie w diagnostyce.
Te ceny, które są obok to właśnie z Diagnostyki Ostrów Wlkp, ale skoczę do laboratorium w szpitalu podobno najtaniej, parze na te inne cenniki u mnie i kiła 7 zł ale nie wiem czy to inne badanie bo taka rozbieżność ?

reklama
Hejka Dziewczyny! Ja jutro rano mam wizytę i juz mam lekki stresik.
Jeju - zjadłabym cały tort i karton ciastek... buuu :o:sad:
Raz możesz :p ja właśnie zjadłam zwykła pszenną kajzerkę z nutellą :p możecie mi wierzyć albo nie, ale ja przed ciążą jadłam zdrowo miałam chwilę słabości ale jadłam zdrowo, a teraz to jest kosmos to co ja jem :p

No właśnie to chyba samo to vdrl a tu masz jeszcze jakieś rprl. Nie wiem sama, u nas przy szpitalu też diagnostyka więc wybór marny, wszystkie ceny w alab są właściwie takie same więc nie ma co wymyślać chyba.

@Alexa1905 trzymam kciuki, nie stresuj się, będzie dobrze! [emoji1695]

No właśnie to chyba samo to vdrl a tu masz jeszcze jakieś rprl. Nie wiem sama, u nas przy szpitalu też diagnostyka więc wybór marny, wszystkie ceny w alab są właściwie takie same więc nie ma co wymyślać chyba.

No ale to jak by u mnie w Diagnostyce wyszło 180 zł to ja bym była zadowolona a u mnie wychodzi ponad 360 zł z morfologia, moczem i glukoza gdzie te 3 ostatnie badania w sumie może 20 zł

Raz możesz :p ja właśnie zjadłam zwykła pszenną kajzerkę z nutellą :p możecie mi wierzyć albo nie, ale ja przed ciążą jadłam zdrowo miałam chwilę słabości ale jadłam zdrowo, a teraz to jest kosmos to co ja jem :p

Nie moge niestety. Nie dość, ze mam cukrzycę to jeszcze uczulenie na pszenice, żyto i owies. Moje menu jest skomplikowane, a rzeczy, które moge jest niewiele. :sad: ale już znalazłam przepis i jutro upiekę sobie ciasteczka z owocami :D8-)

Nie moge niestety. Nie dość, ze mam cukrzycę to jeszcze uczulenie na pszenice, żyto i owies. Moje menu jest skomplikowane, a rzeczy, które moge jest niewiele. :sad: ale już znalazłam przepis i jutro upiekę sobie ciasteczka z owocami :D8-)
Współczuję :( ale przynajmniej na takiej diecie będziesz szczupła a nie tak jak Ja jak świnka Peppa ;p

Dzięki za kciukaski. Mam nadzieję, że jutro będę mogła się podlchwalic fotka mojej kijaneczki:)

reklama
Do góry