reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Alita, trzymaj się. Wierzę, że będzie dobrze. Ja nawet nie wiedziałam, że tak może być. Trzymam kciuki.

Ktoś pytał czy z mężem do lekarza. U nas trzecia ciąża i mąż wchodzi ze mną oglądać fasolkę. Nieważne czy pierwsza czy kolejna ciąża, jeśli chce, to czemu odbierać tę przyjemność.

U nas dalej masakra dziewczyny. Dziecko chore nie wypuscilo mnie nawet na 5 min dzisiaj. Spi jak male zombi jak probuje sie wymknac to sie budzi. Mialam taka ochote dzis na jajko z ziemniakami imizeria. A tu nic z tego suchy prowiant... jestesmy same do 22.
Zdrówka dla córci. [emoji8]

Dzieki. Teraz juz obie gorączkujemy. Masakra...
Jak będziesz mieć chwilkę to zrób sobie naturalna antygrypine, ja piję codzienne do herbaty i póki co odpukac jest narazie okej.
Screenshot_20190104-193658_Drive.jpeg

Normalnie bysmy nie chorowały dziewczyny. Ale wiecie jak to jest jak ktoś inny przyniesie zarazki do domu. Taki sezon. Teraz trzeba przepękać. Dzięki za wsparcie. Pozdrawiamy

My tez dzis po wizycie jest 8t6dz serduszko pieknie bije dzidzius slicznie rosnie :D jedyna martwiaca rzecza jest opryszczka na ustach która wczoraj mnie dopadla dostalam leki dla siebie i meza mam nadzieje ze nie bedzie to mialo zadnych konsekwencji...
Też mi wyszła opryszczka [emoji37][emoji37][emoji20]
A fasoleczka cudna!!!! Niech rośnie aż do sierpnia

reklama
Przekazuje dobre wiesci- jestem już z córeczka w domu [emoji16][emoji16][emoji16] wzielam na nią opiekę do końca przyszłego tygodnia bo nie mam co z nią zrobic A będziemy dalej brac antybiotyk więc do przedszkola nie może iść. Oj w pracy nie będą zadowoleni. Napisalam smsa to żadnej odpowiedzi nie dostałam

Gratuluję wszystkim dzisiejszych wizyt i czekamy na następne [emoji6]

Do góry