Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka dla córci. [emoji8]U nas dalej masakra dziewczyny. Dziecko chore nie wypuscilo mnie nawet na 5 min dzisiaj. Spi jak male zombi jak probuje sie wymknac to sie budzi. Mialam taka ochote dzis na jajko z ziemniakami imizeria. A tu nic z tego suchy prowiant... jestesmy same do 22.
Jak będziesz mieć chwilkę to zrób sobie naturalna antygrypine, ja piję codzienne do herbaty i póki co odpukac jest narazie okej.Dzieki. Teraz juz obie gorączkujemy. Masakra...
Też mi wyszła opryszczka [emoji37][emoji37][emoji20]My tez dzis po wizycie jest 8t6dz serduszko pieknie bije dzidzius slicznie rosnie jedyna martwiaca rzecza jest opryszczka na ustach która wczoraj mnie dopadla dostalam leki dla siebie i meza mam nadzieje ze nie bedzie to mialo zadnych konsekwencji...