reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Alexa, a nie możecie podjechać na ip? Żeby sprawdzić czy wszystko ok. Trochę tam się poczekasz Ale od ręki zrobi Ci usg I będziesz spokojna.

reklama
Ile orientacyjne kosztowało Was to pierwsze badanie krwi z wszystkimi wirusami? HIV, toksoplazmoza, różyczka, hbs. Mam niby zniżkę 15% z ubezpieczenia ale zastanawiam się czy 150 zł czy przekroczę 200 ;)
Akurat podstawowe czyli najtańsze morfologia, glukoza, mocz mam w pakiecie (koszt nieprzekraczający 30 zł :D).

Ile orientacyjne kosztowało Was to pierwsze badanie krwi z wszystkimi wirusami? HIV, toksoplazmoza, różyczka, hbs. Mam niby zniżkę 15% z ubezpieczenia ale zastanawiam się czy 150 zł czy przekroczę 200 ;)
Akurat podstawowe czyli najtańsze morfologia, glukoza, mocz mam w pakiecie (koszt nieprzekraczający 30 zł :D).
Nie wiem jeszcze bo nie robiłam, ale koleżanka w ciąży robiła więc płaciła 240 zł z tego co kojarzę w Diagnostyce [emoji4] mi odejdzie grupa krwi bo mam z tamtego roku ze szpitala, ale reszta będzie do zrobienia, muszę zmienić laboratorium bo u mnie w Diagnostyce jest bardzo drogo w stosunku do miasta obok kumpela płaciła 240 zł to mi u mnie by brakło 300, ale w szpitalu w labo podobno jest taniej tylko nie ma wyników online, ale to nie jest takie ważne :)

reklama
Hej dziewczyny! Pisalam juz wczesniej z tym problemem. Wczoraj troche plamilam na brazowo. Dzis wieczorem znowu chociaz o wiele mniej. Chociaz nawet to wczorajsze bylo skape. Do tego dochodza bole brzucha. Ale nie takie ciazowe, w ogole mnir brzuch w tej ciazy nie bolal. A teraz tak jakos boli mnoe jak na @. Jest czym sie martwic, jak sadzicie???

Do góry