reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Alexa, a nie możecie podjechać na ip? Żeby sprawdzić czy wszystko ok. Trochę tam się poczekasz Ale od ręki zrobi Ci usg I będziesz spokojna.

reklama
Ile orientacyjne kosztowało Was to pierwsze badanie krwi z wszystkimi wirusami? HIV, toksoplazmoza, różyczka, hbs. Mam niby zniżkę 15% z ubezpieczenia ale zastanawiam się czy 150 zł czy przekroczę 200 ;)
Akurat podstawowe czyli najtańsze morfologia, glukoza, mocz mam w pakiecie (koszt nieprzekraczający 30 zł :D).

Ile orientacyjne kosztowało Was to pierwsze badanie krwi z wszystkimi wirusami? HIV, toksoplazmoza, różyczka, hbs. Mam niby zniżkę 15% z ubezpieczenia ale zastanawiam się czy 150 zł czy przekroczę 200 ;)
Akurat podstawowe czyli najtańsze morfologia, glukoza, mocz mam w pakiecie (koszt nieprzekraczający 30 zł :D).
Nie wiem jeszcze bo nie robiłam, ale koleżanka w ciąży robiła więc płaciła 240 zł z tego co kojarzę w Diagnostyce [emoji4] mi odejdzie grupa krwi bo mam z tamtego roku ze szpitala, ale reszta będzie do zrobienia, muszę zmienić laboratorium bo u mnie w Diagnostyce jest bardzo drogo w stosunku do miasta obok kumpela płaciła 240 zł to mi u mnie by brakło 300, ale w szpitalu w labo podobno jest taniej tylko nie ma wyników online, ale to nie jest takie ważne :)

reklama
Hej dziewczyny! Pisalam juz wczesniej z tym problemem. Wczoraj troche plamilam na brazowo. Dzis wieczorem znowu chociaz o wiele mniej. Chociaz nawet to wczorajsze bylo skape. Do tego dochodza bole brzucha. Ale nie takie ciazowe, w ogole mnir brzuch w tej ciazy nie bolal. A teraz tak jakos boli mnoe jak na @. Jest czym sie martwic, jak sadzicie???

Do góry