reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

delo
U mnie z tym bólem to jest tak że jak przycisne piersi to dopiero wtedy mam lekki ból, ale na prawdę bardzo delikatny. Cały czas jakoś średnio wierzę temu testowi, chciałabym już środę. ;)

Ja mam tak samo. Poza tym, to ja je jakoś „czuję”. Że są jakby obolałe, ale bardzo mi one nie przeszkadzają.
Dziś od rana mam biegunkę jeszcze. I teraz po całym dniu boli mnie brzuch jak na @.

reklama
Ja mam tak samo. Poza tym, to ja je jakoś „czuję”. Że są jakby obolałe, ale bardzo mi one nie przeszkadzają.
Dziś od rana mam biegunkę jeszcze. I teraz po całym dniu boli mnie brzuch jak na @.
Ja w staniku też je bardziej czuje, ale dzisiaj cały dzień w łóżku praktycznie to bez stanika. ;) Jak byłam z psem na spacerze to mnie ciągnęło podbrzusze. Prawa strona mocniej trochę jak szłam w śniegu, jak było mi ciężej. No i czuję ten brzuch taki w środku nabrzmiały ale nie jakiś przed @, bardzo podobnie jak w poprzedniej ciąży.

Migdalove
Ja uwielbiam! Makaron wstęgi, śmietana 36%, kapary w sloiczku, łosoś filet, cebula
Łososia w kawalki, cebulę też i podsmażyć. Zalać śmietana, podtrzymać na ogniu, dodać kapary zależy kto ile lubi. Dodać sól i pieprz. Sosik gotowy, polać tym makaronik.
Pyszne, można dodać też oliwki.

Dziewczyny chyba febra mi wychodzi :(
Czytałam kiedyś u mamy ginekolog, że jak już wcześniej miałam to nie jest w żaden sposób groźna tak ? Nie wiem jeszcze czy to nie popękane usta i podrażnione po prostu, posmarowałam pomadka ochronna i zobaczymy czy wyjdzie czy to jednak pęknięte usta i trzeba było nawilżyć

Migdalove
Ja uwielbiam! Makaron wstęgi, śmietana 36%, kapary w sloiczku, łosoś filet, cebula
Łososia w kawalki, cebulę też i podsmażyć. Zalać śmietana, podtrzymać na ogniu, dodać kapary zależy kto ile lubi. Dodać sól i pieprz. Sosik gotowy, polać tym makaronik.
Pyszne, można dodać też oliwki.
Dziękuje za przepis ale kaparow akurat nie lubię. ;p Właśnie zabieram się za robienie łososia. ;)

Mnie na koniec dnia tak boli jakby wzdęcia, czy jak na @.
A to widzisz ja mam na odwrót, na koniec dnia ból/dyskomfort tak stopniowo zanika, jak wstaje rano to znowu stopniowo te ciągnięcie wzrasta w skutek chodzenia. Ale mówię, na szczęście to nie jest jakiś tam ból mocny, tylko takie ciągnięcie. Ostatnio, chyba tydzień temu to miałam takie mocne ciągnięcie od podbrzusza do pachwiny prawej.

reklama
Do góry