reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
No w koncu po kapieli, wlosy umyte, dziec spi, a ja moze wytrwam do powrotu chlopa po 23, choc watpie a Wy co robicie?
Ja po kolacji w łóżku piję herbatę gorzka bo coś mnie dziś męczyły mdłości wieczorem nie wiem czy nie przez to, że jem tak rzadko ostatnio na nic czasu nie mam nawet zjeść [emoji14] muszę się wziąć za siebie! Zrobiłam zastrzyk dopiero 14 za mną, a już powoli zaczyna brakować miejsca szczególnie jak siniaki wychodzą ;) a jutro znowu coś ogarnąć w domu i tak w kółko dobrze,że urlop mam ;)

No w koncu po kapieli, wlosy umyte, dziec spi, a ja moze wytrwam do powrotu chlopa po 23, choc watpie a Wy co robicie?
Ja leżę już w łóżku. Jutro niestety na 6 do pracy.. Ale pociesza mnie świąteczne wolne. Dziś intensywny dzień za mną, od 7 w pracy, u Laury w przedszkolu Jasełka, po południu koncert kolęd i pastoralek w szkole, w którym brałam udział śpiewając.. [emoji39] Jutro rano powtórka dla wszystkich uczniów i nauczycieli. Ehh przynajmniej zapominam o mdłościach.

Ja po kolacji w łóżku piję herbatę gorzka bo coś mnie dziś męczyły mdłości wieczorem nie wiem czy nie przez to, że jem tak rzadko ostatnio na nic czasu nie mam nawet zjeść [emoji14] muszę się wziąć za siebie! Zrobiłam zastrzyk dopiero 14 za mną, a już powoli zaczyna brakować miejsca szczególnie jak siniaki wychodzą ;) a jutro znowu coś ogarnąć w domu i tak w kółko dobrze,że urlop mam ;)
Ja w ciazy z synkiem pracowalam do 7 miesiaca i nie mialam czasu na nude jak teraz, choc trudna nazwac nuda opieke nad dwulatkiem, ktory wlazi WSZEDZIE :szok: jakie zastrzyki bierzesz, na co?

Ja leżę już w łóżku. Jutro niestety na 6 do pracy.. Ale pociesza mnie świąteczne wolne. Dziś intensywny dzień za mną, od 7 w pracy, u Laury w przedszkolu Jasełka, po południu koncert kolęd i pastoralek w szkole, w którym brałam udział śpiewając.. [emoji39] Jutro rano powtórka dla wszystkich uczniów i nauczycieli. Ehh przynajmniej zapominam o mdłościach.
U mnie popoludnie bez mdlosci, za to teraz wrocily

A według OM masz inaczej ? :) Ja się mega bardzo boje czy zarodek się pojawi czy serduszko będzie tragedia jaki stres mi towarzyszy :( ciąża młodsza u mnie aż o tydzień :( nie wiem skąd ta różnica eh oby z tego pęcherzyka pojawił się dzieć z serduszkiem jak u ciebie :)
Według Om to wesoła historia, bo ostatnia miesiączkę miałam 15.08.2018, więc z niej mi nic nie wyliczy, także u mnie ciąża jest jedynie po tym co widzę na ekranie, więc się nie martw zawczasu

Ja już po wizycie. Wszystko jest w porządku. Dzieciątko jest jedno co jest dla mnie cudowna wiadomością po tym co przeszłam. Termin przesunął mi się na 17 sierpnia. Mamy całe 2 mm

reklama
Do góry