reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

Rany, z tymi nowymi umiejętnościami to jakieś szaleństwo :szok::-). Mój Bąbel z dnia na dzień z podnoszenia na wyprostowanych rękach awansował na podnoszenie się na wyprostowanych rękach z podnoszeniem brzuszka :-). Pupa jeszcze leży, ale część brzucha już w górze. I kiwa się tak Drobina na rękach :-D. Hehe. I nagle zaczął sobie nogi łapać. Wczoraj pierwszy raz złapał za kolana. Wcześniej tylko dotykał. A wczoraj jak chwycił za fałdy to puścić nie chciał. Aż zdjęcie zdążyłam zrobić :-p. A dzisiaj przy przebieraniu chwycił za stopę i dzioba rozwarł :-D. Ale stopy nie dociągnął :-p. Ale już sam sobie nóżki dźwiga wysoooko wysoko do chwytania. No Cudo moje :-).

reklama
:laugh2::laugh2: Buaahahaa.. No tego miałaś nie mówić :-D. Już się wzruszyłam a tu bach, obuchem przez łeb. Chyba zacznę przeglądać oferty sklepów z bronią, jak Ty i ewa :-D.
A dzisiaj zapytałam M czy wolałby, żeby Tymek trafił na zołzowatą babę, czy sympatycznego chłopaka. M najpierw spojrzał dziwnie na mnie, potem na Tymka i wzdychając ciężko wyszedł z pokoju :-p.

Ostatnia edycja:
No! Tymek to prawdziwy przodownik grupy :D:D:D
Niedługo będziesz chodzić po domu na czworakach i obczajać, co by tu usunąć z zasięgu jego łapek ;)

Poza tym, Dzag, co za pytanie :p A nie ma opcji "sympatyczna kobieta"??:D

Sympatyczne kobiety to jesteśmy my tutaj. Ale my za stare dla niego :-p. Teraz młodzież już nie ta. Pamiętam jak za moich czasów... :-p

Buhahahahahaha:-D Ja tak niektore watki tylko czytam,ale bez pisania glownie, no ale teraz to sie musialam odezwac, bo parsknelam smiechem po ostatnich wypowiedziach Dzag:-D:-D:-D Kobieto uwielbiam Twoje poczucie humoru:tak:

No a skoro juz jestem na watku o osiagnieciach naszych bobo, to sie pochwale, ze dzis moja corunia pierwszy raz podciagnela sie do siadu trzymajac sie moich palcow. A kiedy juz usiadla to jej usmiech mowil o calej jej dumie ze wlasnej malej osobki:-) A inne umiejetnosci to chyba tak podobnie jak u Was, choc zdecydowanie wydaje mnie sie, ze moja dziewa albo jest porzadnie leniwa (po tacie oczywiscie), albo za gruba do wykonywania pewnych rzeczy:confused:

To tak poza tematem, a propo wypowiedzi dzag.
Jak kiedyś byłam w przychodni, to siedzi mama z chłopcem trochę starszym od naszych i tak mu mówi pokazując na Macieja: Zobacz jaka ładna dziewczynka, może Twoją żoną będzie. A ja na to: Żoną to może nie, ale mężem może. Nigdsy nie wiadomo co człowieka czeka. Dobrze, że babeczka miała poczucie humoru i zaczęła się śmiać, kwitując no właśnie:-)

Wiem, wiem, marne to osiągnięcie, ale i tak się pochwalę :p
Drobina zaczęła wreszcie porządnie podnosić nogi do góry przy leżeniu na plecach! Dotąd albo wierzgała tuż nad ziemią, albo leżała jak kłoda i konsumowała własne piąstki ;)

A od podnoszenia nóg już tylko krok do obrotów :) Póki co ćwiczymy mięśnie brzucha. Może się jakieś pojawią ;)

reklama
Tymek to przodownik stada a Anielka goni go równo ;-)

A tak serio Wy tu buahahaha a ja się wzruszyłam osiągnięciami tymka bo to już zdecydowanie inny level za tydzień dwa tuszy eksplorować mieszkanie. Nasze robaki jednak jeszcze trochę poleżą. A Tymek powoli rozpoczyna etap odkurzacza.

Do góry