reklama
U nas też waga piórkowa ale jak ona ma masy nabrać skoro -kaszek nie, jedzenia też nie bo zęby idą (zjada ok 6o jak noworodek) no smiga po całym domu. No i przede wszystkim spać też nie bo cały czas trzeba ćwiczyć wstawanie w łóżeczku:-):-):-):-)
marcia331
Fanka BB :)
U Tymka jakos wolno ida postepy. Ale to chyba dlatego ze on jest nerwus po tatusiu i jak mu cos nie wychodzi to po kilku probach zaczyna sie wsciekac i plakac zamiast probowac dalej. Na razie to sprawnie sieda, nadal nie raczkuje, potrafi zrobic jeden "kroczek" i bach na brzuch, czolga sie ale tez nie jakos super , udalo mu sie 2-3 razy wstac samodzielnie w lozeczku, postawiony przy czyms stoi calkiem niezle i dlugo, puszcza sie, ale upadkow na pupe jeszcze nie opanowal. Ogolnie widze u niego postepy, bo zrobil sie bardziej ruchliwy i kombinuje, ale bez jakis spektakularnych sukcesow.
kakakarolina
marcia i na Tymka przyjdzie czas na spektakularny sukces ;-)
kakakarolina
Aia mania długo długo nic nowego i potem jak piorun, gratulacje !!! Olka też tak chodzi i co rusz spektakularnie łupie zadem o ziemię. Najgorzej jak sie zagapi i przestaje trzymać wtedy łupie głową
Aia mania długo długo nic nowego i potem jak piorun, gratulacje !!! Olka też tak chodzi i co rusz spektakularnie łupie zadem o ziemię. Najgorzej jak sie zagapi i przestaje trzymać wtedy łupie głową
Dzięki, fakt, ostatnio piorunem leci Też wali głową...Masakra. Nerwy mam w strzępach
mój też ostatnio kombinuje ze wstawaniem, narazie na kolanach się podnosi i też dzisiaj nieźle przywalił czołem i policzkiem, na szczęście wystarczy zrobić głupią minę i przestaje płakać, ufff ;-)
za to wcale nie chce raczkować, zrobi dwa kroki i wraca na brzuch do czołgania, a zapinkala na tym brzuchu jakby w wodzie płynął, mój chłop - żeglarz juz się napala że po tatusiu będzie lubił pływać, haha
za to wcale nie chce raczkować, zrobi dwa kroki i wraca na brzuch do czołgania, a zapinkala na tym brzuchu jakby w wodzie płynął, mój chłop - żeglarz juz się napala że po tatusiu będzie lubił pływać, haha
Agnes92
Dawno mnie nie było na forum ,ale nie mam dostępu do neta, aż trudno nadrobić co dzieciaki nowego się nauczyły, zdolniachy małe
U nas ostatnio u nas króluje ,,kicanie'' i tańczenie, jak tylko Adamek usłyszy muzykę to zaraz porusza się zabawnie co w jego mniemaniu jest tańcem;D no i zaczyna się puszczać choć jeszcze na dystans z tym. Gada po swojemu non stop prawie. Chodzi przytrzymując się mebli i innych przedmiotów( choć nie zawsze są w stanie utrzymać jego ciężąr i jest bach ) A aa i przekonał się do raczkowania, pełzanie zeszło na drugi plan
U nas ostatnio u nas króluje ,,kicanie'' i tańczenie, jak tylko Adamek usłyszy muzykę to zaraz porusza się zabawnie co w jego mniemaniu jest tańcem;D no i zaczyna się puszczać choć jeszcze na dystans z tym. Gada po swojemu non stop prawie. Chodzi przytrzymując się mebli i innych przedmiotów( choć nie zawsze są w stanie utrzymać jego ciężąr i jest bach ) A aa i przekonał się do raczkowania, pełzanie zeszło na drugi plan
reklama