reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Przy pierwszym porodzie szkoła rodzenia super, wręcz obowiązkowa a zwłaszcza z mężem, aby zobaczył ze to wszystko nie takie proste ;-). Co prawda nie wiele mi pomogła nauka oddechów i jak przeć bo przy porodzie to taki ból i adrenalina ze chyba wszystko robiłam inaczej. Teraz planuje zapisać się na gimnastykę dla kobiet w ciąży

Przy pierwszym porodzie szkoła rodzenia super, wręcz obowiązkowa a zwłaszcza z mężem, aby zobaczył ze to wszystko nie takie proste ;-). Co prawda nie wiele mi pomogła nauka oddechów i jak przeć bo przy porodzie to taki ból i adrenalina ze chyba wszystko robiłam inaczej. Teraz planuje zapisać się na gimnastykę dla kobiet w ciąży
ja etz planowalam ale jakos ciagle to odwlekam. czasem pocwicze z youtube ale ogolnie mama lenia

wczoraj miałam wizytę, dzidziuś cały i zdrowy :)
cukrzyca ciążowa wykluczona i tarczyca zdrowa hura! :D
następna wizyta dopiero 06.04, nie wiem jak wytrzymam ten miesiąc :p dostałam zdjęcie ale duzo na nim nie widac niestety

Załączniki

• 635931204161366640.jpg
    635931204161366640.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 121
i po wizycie- kolejna 5 kwietnia.
wymiary wsyztskie ok- maly wazy 360 gram. i maly dalej pozostaje malym- nie chcial pokazac ale w koncu doktor zobaczyl jajeczka :)
a te bole brzucha i bole z prawej strony to stad ze maly ulozony jest poprzecznie puki co i ma coraz mniej miejsca i sie rozpycha.
na moje wodniste uplawy dostalam globulki- lekki grzybek jest ale nic wielkiego.
tazke wizyta udana :)

i po wizycie- kolejna 5 kwietnia.
wymiary wsyztskie ok- maly wazy 360 gram. i maly dalej pozostaje malym- nie chcial pokazac ale w koncu doktor zobaczyl jajeczka :)
a te bole brzucha i bole z prawej strony to stad ze maly ulozony jest poprzecznie puki co i ma coraz mniej miejsca i sie rozpycha.
na moje wodniste uplawy dostalam globulki- lekki grzybek jest ale nic wielkiego.
tazke wizyta udana :)
Kassia181 super ze na badaniu wszystko dobrze :) ja się wybieram jutro :)

Hej dziewczyny! !! Ja już po wizycie :) wszystkie wymiary córeczki w normie !

Tak, właśnie tak, będzie córcia !!!!!!! :D
jak na razie i myślę że tak już zostanie :) jestem przeszczesliwa :) wiec podwyższam liczbę dziewczynek !!!
Dzisiaj mąż nagrał całe badanie telefonem więc dziadki w pl sobie zobaczą jak się malutka rusza :D

Załączniki

• 1458129981794.jpg
    1458129981794.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 100
  • 1458129990937.jpg
    1458129990937.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry