reklama
Domi2104
Fanka BB :)
KyRaA
Aktywna w BB
Dziś wieczorem miałam wizytę u położnej i myślałam, że tylko dostanę wyniki z badań odnośnie trisomi 21, 18 i 13. Sądziłam, że dostanę jakieś procenty, cyferki, a tu tylko informacja, że nie ma żadnych podejrzeń, więc dobre wieści Ponieważ chyba byłam ostatnia na wizycie, to Pani zrobiła mi też usg (chociaż nie było ono planowane) i dzidziuś już całkiem spory jest <3 Wiercił się strasznie i nie chciał pokazać kim będzie (ona czy on) Ale majtał nóżkami, machał do nas rączkami, było widać móżdżek Ogólnie - mała miłość <3 Nie dał się też pomierzyć, za to mogliśmy posłuchać serduszka
Incinta
Dziś wieczorem miałam wizytę u położnej i myślałam, że tylko dostanę wyniki z badań odnośnie trisomi 21, 18 i 13. Sądziłam, że dostanę jakieś procenty, cyferki, a tu tylko informacja, że nie ma żadnych podejrzeń, więc dobre wieści Ponieważ chyba byłam ostatnia na wizycie, to Pani zrobiła mi też usg (chociaż nie było ono planowane) i dzidziuś już całkiem spory jest <3 Wiercił się strasznie i nie chciał pokazać kim będzie (ona czy on) Ale majtał nóżkami, machał do nas rączkami, było widać móżdżek Ogólnie - mała miłość <3 Nie dał się też pomierzyć, za to mogliśmy posłuchać serduszka
A czujesz juz ruchy tego wiercipięty?
Juustiik2607
Ale słodko [emoji4]Dziś wieczorem miałam wizytę u położnej i myślałam, że tylko dostanę wyniki z badań odnośnie trisomi 21, 18 i 13. Sądziłam, że dostanę jakieś procenty, cyferki, a tu tylko informacja, że nie ma żadnych podejrzeń, więc dobre wieści Ponieważ chyba byłam ostatnia na wizycie, to Pani zrobiła mi też usg (chociaż nie było ono planowane) i dzidziuś już całkiem spory jest <3 Wiercił się strasznie i nie chciał pokazać kim będzie (ona czy on) Ale majtał nóżkami, machał do nas rączkami, było widać móżdżek Ogólnie - mała miłość <3 Nie dał się też pomierzyć, za to mogliśmy posłuchać serduszka
Właśnie, czy czujesz tego wiercipiętę?
Mój nie jest zbyt ruchliwy podczas usg, ostatnio ginek go trochę "pobudzał" aparatem do usg, to delikatnie się przesuwał, a co mu będzie jakiś intruz od góry przeszkadzał [emoji1] A od 2-óch dni czuję delikatne puknięcia i przesunięcia, ale tylko wieczorami.
KyRaA
Aktywna w BB
Nie czuję nic ;( To pierwsza ciąża, więc nie wiem jakby to miało być a ja często mam "problem" z flaczkami, tzn. albo mnie gazuje, albo mi się przelewa, bulgocze w brzuchu, tak po prostu od jedzenia Pewnie mam jakieś nietolerancje pokarmowe, ale kocham jedzenie <3
Za to w 12 tygodniu sobie wkręciłam, że już poczułam ruchy, bo mnie tak posmyrało od biodra do żeber ... takie coś innego ... tylko kto czuje ruchy w 12 tyg? Potem doczytałam, że to za wcześnie
U mnie dzidziol na każdym usg się wierci. Nie zapomnę pierwszego usg, gdzie myśleliśmy, ze będzie ciągle fasolka do oglądania, a tam rączki i nóżki wierzgały ... aż się popłakałam <3 Wracaliśmy od lekarza w takim radosnym szoku Na kolejnym usg spał sobie, to Pani kazała biodrami/tyłeczkiem pokręcić, żeby go obudzić i nawet podziałało A wczoraj to we wszystkie strony się kręcił <3
Strasznie jestem ciekawa jakie to będą to pierwsze ruchy
Za to w 12 tygodniu sobie wkręciłam, że już poczułam ruchy, bo mnie tak posmyrało od biodra do żeber ... takie coś innego ... tylko kto czuje ruchy w 12 tyg? Potem doczytałam, że to za wcześnie
U mnie dzidziol na każdym usg się wierci. Nie zapomnę pierwszego usg, gdzie myśleliśmy, ze będzie ciągle fasolka do oglądania, a tam rączki i nóżki wierzgały ... aż się popłakałam <3 Wracaliśmy od lekarza w takim radosnym szoku Na kolejnym usg spał sobie, to Pani kazała biodrami/tyłeczkiem pokręcić, żeby go obudzić i nawet podziałało A wczoraj to we wszystkie strony się kręcił <3
Strasznie jestem ciekawa jakie to będą to pierwsze ruchy
reklama