reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Kurczaka - nie bój się mi ciągle mówili że maleństwo jest bardzo duże na koniec mówili że ma 3900 jak byłam w szpitalu to mówili że 4200 gdzieś będzie mieć zrobili jeszcze raz USG i znów powiedzieli że 3900 a urodziła się 3650 Ja miałam wielowodzie i to strasznie zamazuje prawdziwy wynik

reklama
Ja mialam wczoraj wizyte- szyjka sie wygladzila, ujscie przepuszcza palec (tydzien temu chyba byla mowa o 2 :confused:). Lekarz stwierdzil ze sa postepy i czekamy na porzadne skurcze... Jak nic nie bedzie to za tydzien ostatnia wizyta a do szpitala w 9 dobie po terminie.

i ja dziś po wizycie i badaniu - szyjka skrócona na 1,5 cm, przepuszcza 1 palec. Mała waży orientacyjnie 3500 gramów, cały czas mam lekkie bóle jak na okres. w poniedziałek mam się zgłosić na KTG, ale coś czuję, że w weekend może być po wszystkim :)))

Do góry