reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Ja mam w sobotę! Tylko strasznie mi przykro, bo męża nie będzie na badaniu :/ Wczoraj się dowiedział, że musi lecieć służbowo do Łodzi :/ Chyba wezmę mamę na badanie, jakoś tak dziwnie byłoby cieszyć się w samotności.

@Matusiak super! trzeba wyrownywac liczby :D ciekawe jak wyjdzie na koniec i ile chlopczykow okaze siedziewczynkami i odwrotnie :p maz cieszy sie z corci? Moj na poczatku mowil, ze nie dosc, ze mala zjadla wlasnego blizniaka, to jeszcze swojego siusiaka hahah

@okasia ja na dwoch bylam z R., a na dwoch kolejnych sama, bo niestety terminy mam zawsze rano, a on nie da rady wziac wolnego w takich godzinach. Ale masz racje, z kims fajniej sie to przezywa.

@Matusiak super! trzeba wyrownywac liczby :D ciekawe jak wyjdzie na koniec i ile chlopczykow okaze siedziewczynkami i odwrotnie :p maz cieszy sie z corci? Moj na poczatku mowil, ze nie dosc, ze mala zjadla wlasnego blizniaka, to jeszcze swojego siusiaka hahah

@okasia ja na dwoch bylam z R., a na dwoch kolejnych sama, bo niestety terminy mam zawsze rano, a on nie da rady wziac wolnego w takich godzinach. Ale masz racje, z kims fajniej sie to przezywa.
Tak, bardzo sie cieszy :) chciał pierwsza córeczkę bo akurat od jego strony w rodzinie brat ma dwóch chlopczykow i będzie pierwsza dziewczynka :) jak zostanie dziewczynką :) hehe teściowa się ucieszy bo w końcu na 100% babcia zostanie tak to się śmiała że są na razie dziadkami cały czas :D
Chyba że Lenka zrobi psikus i zamieni się w Mikołaja :) no ale ani ja ani mąż jajeczek nie widzieliśmy ani ogonka :) okaże się przy porodzie :)

U mnie tez wizyta udana. Gratuluje dziewczynek :)u mnie jeszcze niewiadomo. Ale najwazniejsze ze zdrowe bo wyniki krwi oki, usg oki prawidłowo sie rozwija. Jaka juz duza dzidzia ssała paluszka śmiała sie do nas super przezycie!

Załączniki

• 20160316_180422-1.jpg
    20160316_180422-1.jpg
    238,5 KB · Wyświetleń: 101
reklama
U mnie tez wizyta udana. Gratuluje dziewczynek :)u mnie jeszcze niewiadomo. Ale najwazniejsze ze zdrowe bo wyniki krwi oki, usg oki prawidłowo sie rozwija. Jaka juz duza dzidzia ssała paluszka śmiała sie do nas super przezycie!
apropos badań krwi to miałaś może morfologie ? Jeśli tak to jaki miałaś hematokryt ? Bo mi wyszedł obniżony i gdzieś wyczytałam, że to normalne w ciąży. Wysłałam ginowi wyniki, ale jeszcze nie mam odpowiedzi od niego.

Do góry