reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Cześć :-) wczoraj już nie zdążyłam napisać, bo od razu po lekarzu nas lotnisko po siostrę jechaliśmy.

A więc tak... Maly Babel pozostał Malym :-) bedzie synek! :-) ogólnie wszystko w porządku, na moje skurcze kazał brać magnez (ktory już biorę od tygodnia dzięki moim Sierpniowkom, i skurcze są już bardzo rzadkie :-) ) szyjka długa, więc nie ma się Ci martwić. na temat krzepnięcia - czekamy na opinię hematolog, do której idę dziś na 12.
Dziękuję za trzymanie kciukow - pomogly :-) dzisiaj o 12 proszę o powtórkę!

Cześć :-) wczoraj już nie zdążyłam napisać, bo od razu po lekarzu nas lotnisko po siostrę jechaliśmy.

A więc tak... Maly Babel pozostał Malym :-) bedzie synek! :-) ogólnie wszystko w porządku, na moje skurcze kazał brać magnez (ktory już biorę od tygodnia dzięki moim Sierpniowkom, i skurcze są już bardzo rzadkie :-) ) szyjka długa, więc nie ma się Ci martwić. na temat krzepnięcia - czekamy na opinię hematolog, do której idę dziś na 12.
Dziękuję za trzymanie kciukow - pomogly :-) dzisiaj o 12 proszę o powtórkę!
Napewno dziś też wszystko będzie dobrze:-) powodzenia

Hematolog jednak we wtorek ahh ta sluzba zdrowia!
Chciałam już wcześniej Wam przedstawić mojego Przystojniaka ale się nie zaladowalo, a więc oto i On!

Załączniki

• 1458252063242.jpg
    1458252063242.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Ja tez bylam dzisiaj na wizycie I najprawdopodobnie bedzie druga Coreczka Chodz pewnosci Nie miala. Powiedziala Ze jajeczka schodza do 26 tyg wiec Moze jeszcze okazac Sie ukochanym synusiem Mamusi :)
Posprawdzala wszystko I dziecko rozwija Sie prawidlowo :) to najwazniejsze !
Ale jeszcze zyje nadzieja Na badania prenatalne Za 2 tyg, Ze Moze zobacze siusiaka :)! Hehe

Do góry