niunia102
Fanka BB :)
Śliczny ptezent na dzień kobiet :-)Przedstawiam panne ktora tratuje moje wnetrzności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny ptezent na dzień kobiet :-)Przedstawiam panne ktora tratuje moje wnetrzności
ja etz planowalam ale jakos ciagle to odwlekam. czasem pocwicze z youtube ale ogolnie mama leniaPrzy pierwszym porodzie szkoła rodzenia super, wręcz obowiązkowa a zwłaszcza z mężem, aby zobaczył ze to wszystko nie takie proste ;-). Co prawda nie wiele mi pomogła nauka oddechów i jak przeć bo przy porodzie to taki ból i adrenalina ze chyba wszystko robiłam inaczej. Teraz planuje zapisać się na gimnastykę dla kobiet w ciąży
Kassia181 super ze na badaniu wszystko dobrze ja się wybieram jutroi po wizycie- kolejna 5 kwietnia.
wymiary wsyztskie ok- maly wazy 360 gram. i maly dalej pozostaje malym- nie chcial pokazac ale w koncu doktor zobaczyl jajeczka
a te bole brzucha i bole z prawej strony to stad ze maly ulozony jest poprzecznie puki co i ma coraz mniej miejsca i sie rozpycha.
na moje wodniste uplawy dostalam globulki- lekki grzybek jest ale nic wielkiego.
tazke wizyta udana
Oj jak super córeczka:-) gratulacje!Hej dziewczyny! !! Ja już po wizycie wszystkie wymiary córeczki w normie !
Tak, właśnie tak, będzie córcia !!!!!!!
jak na razie i myślę że tak już zostanie jestem przeszczesliwa wiec podwyższam liczbę dziewczynek !!!