reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

Fel u nas też odczyn wielki i zaropiały. Ale z kolei jakby śladu nie było to trzeba szczepionkę na gruźlicę powtarzać, więc trzymajmy się wersji, że to dobrze;-)

reklama
Tasia ty tak na serio? Bo u mojego Bartka chyba w ogóle nie ma śladu po szczepionce...:confused: muszę go dokładnie pooglądac...

U mojego starszego synka też ani śladu a u Małej pewnie niedługo pęknie.
Phelania u mnie córka miała własnie taka kaszke tylko na polikach i okazało sie to skaza. Koniecznie udaj sie do lekarza bo szkoda zeby mały sie meczył...mam nadzieje, ze nie bedzie problemów.

ooo i pytanie do dziewczyn z wawy i okolic poszukuje dobrego ortopedy dla starszej, jak znacie to prosze o info ;-)
My byliśmy w sobotę u dr Lenkiewicza w przychodni na Mlądzkiej. Z lekarza jesteśmy zadowoleni. Na wizycie zrobił od razu usg bioderek. Zaskoczyło nas mega opóźnienie i kolejka do rejestracji.

wczoraj pytałam dr o ten odczyn, i zgadza się, to musi zropieć i pęknąć inaczej trzeba czekać z innymi szczepionkami. U nas wyglądało jak wrzód normalnie. wyniosło sie nad skórę, na ok 0,5 cm...podeszło ropom i pękło. Problem był przy kąpieli. Chciałam na tyle dużo wody by brzuszek rozgrzać, a szczepionki nie chciałam zamaczać, bo cos mi sie kojarzy że nie wolno. Nef u nas ok 3 tyg zaczęło tak rosnąć.

Fel jak tak mówisz, to sobie przypominam, że u Gosi też na początku śladu nie było, a potem się trochę paprało, właśnie przy kapieli zdzierał sie strupek:sorry: u Bartusia jest na razie wyczuwalna jakby grudka pod skórą w miejscu wkłucia

reklama
Do góry